10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCupluri longevive in show-bizz

Cupluri longevive in show-bizz

Una dintre „definitiile“ casniciei spune ca aceasta reprezinta o calatorie in doi, care dureaza pâna la sfârsitul vietii. Insa o astfel de calatorie poate fi facuta si fara semnarea unui document sau fara mica „escapada“ in fata altarului, care „certifica“ faptul ca doua persoane se iubesc nespus.


Ozzy si Sharon Osbourne. Acest mariaj inedit rezista de aproape 25 de ani, dovedind tuturor ca un stil de viata agitat nu reprezinta o bariera in calea „dragostei adevarate“. Cei doi si-au jurat credinta vesnica in 1982 si, in ciuda problemelor pe care le-au avut de infruntat – dependenta de droguri, cancer si accidente auto – relatia este trainica având toate sansele sa dureze „pâna la adânci batrâneti“.


Ronan si Yvonne Keating. Artistul irlandez si-a intâlnit marea iubire când avea doar 13 ani. Patru ani mai târziu, cei doi au avut prima intâlnire romantica, iar peste inca trei au ajuns in fata altarului. Dupa opt ani de casnicie, in care a fost binecuvântat cu trei copii, cântaretul a declarat: „Multi prieteni ne-au avertizat ca ne-am grabit cu casatoria. Dar, atunci când stii ca ai intâlnit persoana potrivita, nu conteaza ce vârsta ai“.


Simon si Yasmin Le Bon. In anii ’80, când trupa Duran Duran se afla pe cele mai inalte culmi ale succesului, cei cinci muzicieni se puteau bucura in voie de gratiile a mii de fane, gata oricând sa le faca pe plac idolilor lor. Desi câtiva dintre membrii formatiei au „beneficiat“ din plin de avantajele statutului de vedeta pop, Simon Le Bon a optat pentru o casatorie civila cu aleasa inimii sale, Yasmin Parvaneh, care a fost inregistrata in Oxford, in 1985.


Sting si Trudi Styler. Sting si sotia sa sunt impreuna din 1982, insa relatia lor a fost oficializata abia zece ani mai târziu. Dupa cum ei insisi marturisesc, dragostea care ii uneste se bazeaza pe respect – atât reciproc, cât si fata de cei care le sunt alaturi. Cuplul s-a implicat in numeroase actiuni caritabile, ambii soti impartasind dragostea si preocuparea pentru mediul inconjurator.


Mel Gibson si Robyn Moore. Cei doi s-au cunoscut in 1977, dar nu a fost, nici pe departe, dragoste la prima vedere. Ea a considerat ca el este „un nemernic“ iar el era convins ca ea este prea grasa. In ciuda acestor „inconveniente“, ei s-au casatorit in 1980, devenind ulterior parintii a sapte copii.


Goldie Hawn si Kurt Russell. Cunoscutii actori s-au intâlnit in 1983, pecetluindu-si dragostea cu o promisiune inedita – ei au hotarât sa nu se casatoreasca niciodata. Desi colaborarile lor pe marele ecran nu au avut un succes notabil la box-office, parteneriatul din viata privata este considerat drept una dintre cele mai stabile relatii de la Hollywood. Se pare ca dupa trei mariaje esuate, Hawn a decis ca semnarea unui certificat de casatorie nu poate asigura trainicia unei povesti de dragoste.


Paul Newman si Joanne Woodward. Actorul si sotia sa au unul dintre cele mai longevive mariaje de la Hollywood, fiind casatoriti din 1958. Newman, care a detinut, la un moment dat si titlul de cel mai sexy barbat din istoria cinematografiei, este insa faimos si pentru fidelitatea sa fata de sotie. La un moment dat, artistul declara: „De ce sa pierd timpul cu un hamburger când acasa am friptura?“


Reese Witherspoon si Ryan Phillipe. Phillipe s-a prezentat la petrecerea actritei când aceasta a implinit 21 de ani, fiind convins ca se afla pe lista invitatilor. Desi nu s-a intâmplat asa, aceasta prima intâlnire a actorilor a facut ca peste doi ani, adica in 1999, sa se casatoreasca.


Will Smith si Jada Pinkett-Smith. Secretul unui mariaj fericit, potrivit lui Will Smith, este tratarea sotiei ca o regina. „Ea trebuie sa fie in primul gând, atunci când te trezesti, si trebuie sa fie motivul primului lucru pe care il faci; tot ea trebuie sa fie prezenta in ultimul gând si sa fie parte din ultimul lucru pe care il faci intr-o zi“, sustine actorul.


Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick. Actrita din „Totul despre sex“ a jucat in compania multora dintre cei mai sexy actori hollywoodieni. Cu toate acestea, in viata reala, inima sa ii apartine doar lui Broderick. Ce doi s-au cunoscut in 1992, casatorindu-se cinci mai mai târziu.


John Travolta si Kelly Preston. Desi nu a fost o relatie tocmai „roz“, actorii au reusit sa treaca peste probleme având la activ 14 ani de casnicie. Kelly Preston a marturisit: „Au fost momente in care il priveam pe sotul meu si ma gândeam: «Omul acesta este nebun». Dar am reusit sa depasim momentele dificile“.


Warren Beatty si Annette Bening. In 1992, s-a intâmplat „imposibilul“ – unul dintre cei mai faimosi holtei hollywoodieni – Warren Beatty – a fost, in sfârsit, „imblânzit“ de Annette Bening, femeia cu care s-a casatorit si i-a daruit patru copii. Recent, cei doi artisi au fost desemnati „cuplul perfect“ al Hollywoodului, in urma unui sondaj realizat de USA Today.


Michael J. Fox si Tracey Pollan. Starul din „Inapoi in viitor“ si sotia sa au una dintre cele mai solide relatii din lumea show-bizz-ului. Ei si-au unit destinele in 1988, având impreuna patru copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS