8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMorandi, nominalizat la Premiile MTV Europe 2006

Morandi, nominalizat la Premiile MTV Europe 2006

Trupa Morandi a fost nominalizata la premiile MTV Europe 2006, care vor avea loc pe 2 noiembrie la Copenhaga, la categoria „Best Romanian Act“. Aceasta nominalizare vine ca o recunoastere a eforturilor depuse de Marius Moga, dj Randi si restul echipei pentru realizarea albumului „Mind Fields“ care a fost lansat in aceasta primavara.


„Ne onoreaza si ne obliga. Ne onoreaza pentru ca vine ca o recunoastere a muncii noastre de peste un an pentru albumul «Mind Fields». Am vrut ca fiecare ascultator sa se recunoasca macar intr-o piesa de pe album si se pare ca am reusit… Si ca o obligatie pentru ca nu trebuie sa ne dezamagim fanii. Cu «ajutorul lor» vom merge la Copenhaga… Si poate vom invinge…“, a spus Marius Moga despre aceasta nominalizare.


Videoclipul hitului „Fallin’ Asleep“ a fost recompensat si la Premiile MTV România care au avut loc anul acesta la Cluj, la categoria „cel mai bun clip“. Mai mult decât atât, Morandi a fost singura trupa care a plecat acasa cu doua titluri, fiind premiata si pentru „Biejo (uh-la-la)“, la categoria „cea mai buna piesa“. Cele doua premii recompenseaza cele doua albume Morandi lansate pâna in prezent, „Mind Fields“ si „Reverse“.


Colaborarea dintre Morandi si MTV in 2006 nu se opreste aici pentru ca, in luna august, Moga, Randi si echipa au fost invitati sa se alature televiziunii muzicale in campania demarata impotriva traficului de carne vie. Ei au fost capul de afis al unor concerte desfasurate in mai multe tari din Europa.


Nominalizarea Morandi pentru premiile MTV din Danemarca pica foarte bine, deoarece coincide cu lansarea in Europa a variantei in limba engleza pentru piesa „Biejo (uh-la-la)“, care se numeste „Oh, la, la“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS