7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIuliana Luciu se lanseaza in televiziune

Iuliana Luciu se lanseaza in televiziune

Iuliana Luciu, sora mai mica a Nicoletei Luciu, e pe cale sa-si implineasca dorinta cea mai mare a vietii sale, aceea de a deveni actrita. Cea pe urmele careia vrea sa paseasca este Catherine Zeta-Jones, iar pentru a ajunge acolo Iuliana va incepe cu un rol in serialul „Om sarac, om bogat“, care va incepe in curând la Pro TV.


Iuliana Luciu ii va da viata in serial lui Millie, o fata de bani-gata al carei subiect preferat de discutie sunt baietii. „Personajul pe care-l interpretez in serialul «Om sarac, om bogat» nu seamana prea mult cu mine, dar acesta este si unul dintre motivele pentru care-mi place. Millie e plina de viata, ca si mine, numai ca ea e o fata de bani gata si foarte plina de ea. In afara de asta, Millie e in permanenta cu ochii dupa baieti, iar acestia reprezinta singurul subiect de discutie care o intereseaza“, povesteste Iuliana despre rolul pe care il va interpreta in serialul „Om sarac, om bogat“.


Aflata la primul rol din viata sa, Iuliana nu vrea sa se lase coplesita nici de emotia inceputului, nici de bucuria de a face parte din distributia acestui serial, ci isi doreste sa invete cât mai multe din experienta actorilor profesionisti lânga care va juca. Mai ales ca, pentru anul urmator, Iuliana are planuri marete.


„Ma simt onorata ca lucrez cu o asemenea echipa si sunt foarte bucuroasa ca o sa am de la cine sa invat. Am fost extrem de fericita in momentul in care m-au sunat sa-mi spuna ca am luat proba, mai ales ca trecuse deja destul de mult timp de când participasem la casting si imi cam pierdusem speranta. As vrea sa deprind cât mai mult din tainele acestei meserii minunate, pentru ca la vara sa fiu pregatita pentru examenul de admitere la Facultatea de Actorie. Anul acesta nu am avut timp sa ma pregatesc, asa ca o sa dau la anul. Imi doresc foarte mult sa fiu actrita, iar acum, când am si apucat sa gust putin din magia filmarilor, imi dau seama ca asta este ceea ce-mi doresc in viata!“, spune Iuliana.


Sora sa, Nicoleta, este alaturi de Iuliana si o incurajeaza permanent.


„Chiar si atunci când eu aproape-mi pierdusem speranta ca voi fi acceptata pentru rol, Nicoleta continua sa ma sustina. Nu m-a «abandonat» nici o clipa! Din ziua in care am dat proba, Nicoleta m-a intrebat in fiecare zi daca m-a sunat cineva sa ma anunte daca am luat sau nu rolul. Iar eu in fiecare zi ii dadeam acelasi raspuns: NU! Când, in sfârsit i-am zis ca m-au sunat, aproape ca nu i-a venit sa creada. Apoi m-a felicitat si mi-a zis: «Vezi ca poti!?!»“, a povestit Iuliana, care a recunoscut si ca sora sa, care s-a lansat si ea in actorie, dar cu rolurile din telenovele, a sfatuit-o sa pretuiasca profesionistii pe care ii are in jur, pe platourile de filmare.


„M-a sfatuit sa fiu foarte atenta la tot ceea ce fac, sa incerc sa fur meserie de la ceilalti“, a spus Iuliana.


Iuliana Luciu a primit vestea acceptarii sale in distributia serialului de la Pro TV in timp ce se afla impreuna cu prietenul ei, Razvan, si cu mama acestuia, care, evident, s-au bucurat foarte mult pentru ea.


De altfel, Razvan este cel care o sustine pe Iuliana in tot ceea ce isi propune, inclusiv in ambitia tinerei vedete de a face cât mai mult sport, pentru a arata la fel de bine ca si sora sa.


„Imi place mult sa alerg. Mi-am propus sa fac mult sport ca sa arat si eu bine ca sora mea. Alerg in fiecare dimineata impreuna cu prietenul meu si catelul nostru, un husky de toata frumusetea, care cred ca are deja o musculatura de invidiat“, a glumit Iuliana.


Si cum acest rol era ceea ce isi dorea cel mai mult, este normal ca Iulianei sa nu i se para nimic greu din ceea ce face la filmari.


„Deocamdata nu mi s-a parut nimic greu, dar suntem la inceput. Scenele complicate vor veni mai târziu si incerc sa ma pregatesc pentru asta. Sunt foarte atenta la toate indicatiile care mi se dau si, mai ales, sunt foarte dornica sa invat“, a declarat tânara actrita care si-a facut si noi prieteni printre actorii din serial.


„Imi plac toti colegii mei din serial, dar cel mai bine ma inteleg cu Deea (Mihaela Damian), cea care imi este, de altfel, cea mai apropiata prietena in serial“, a recunoscut Iuliana Luciu, al carei mare vis, acela de a deveni o mare actrita, este la inceput.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU