15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCad capetele politistilor de la Frontiera

Cad capetele politistilor de la Frontiera

Dupa ce seful Politiei de Frontiera Caras-Severin a fost retinut, joia trecuta, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) Timisoara, in dosarul tigarilor de contrabanda de la Moldova Veche, masura arestarii preventive a fost luata si pentru alti doi ofiteri implicati, se pare, in acelasi dosar cu Cionca.


Vineri, au fost retinuti Dorel Praja – seful PF Moldova Veche si Nicusor Cucoana. Cei doi au fost audiati de procurorii DIICOT Timisoara dupa care s-a propus judecatorilor arestarea lor preventiva.


Potrivit anchetatorilor, impotriva comisarului-sef Ion Cionca a fost declansata urmarirea penala pentru infractiunile de contrabanda cu tigari, abuz in serviciu si favorizarea unui grup infractional, fapte de care sunt acuzati si cei doi.


Pâna acum instanta nu a putut lua nici o hotarâre, intrucât comisarii Dorel Praja si Nicusor Cucoana s-au sustras audierilor, invocând motive de sanatate.


Tot in aceasta cauza au fost deja arestate alte sapte persoane, angajati ai unor magazine duty-free din zona de frontiera Moldova Veche.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS