13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlex Dima s-a cununat pe un acoperis de bloc

Alex Dima s-a cununat pe un acoperis de bloc

Numarul celor mai râvniti burlaci din Romania e in scadere! Alex Dima, corespondentul Stirilor Pro TV la Camera Deputatilor, a vrut ca momentul in care va spune „Adio, burlacie!“ sa fie cu totul special, asa ca, in cel mai mare secret, i-a organizat prietenei lui o cununie civila surpriza pe acoperisul unei cladiri. Luata prin surprindere, când a pasit pe acoperis, iar lautarii au inceput sa cânte „Ia-ti mireasa ziua buna!“, Roxana, viitoarea sotie a lui Alex, nu si-a putut stapâni emotiile si nici lacrimile de bucurie.


Nimic nu i-a stat in cale lui Alex Dima pentru a organiza o cununie civila atipica. In mai putin de doua saptamâni, reporterul Pro TV a gasit acoperisul perfect pentru o cununie civila, o formatie de lautari priceputi si i-a convins chiar si pe ofiterii starii civile sa-i casatoreasca pe acoperis.


Pentru ca diversiunea sa fie completa, in seara cea mare, Alex i-a spus prietenei lui ca vor merge la petrecerea unui coleg si s-a prefacut, pâna in ultima clipa, ca nu stie exact unde se afla locul in care trebuia sa ajunga.


Nici detaliile nu au fost o problema pentru tânarul reporter, mai ales ca a fost ajutat de colegii sai de la Stirile Pro TV, Paula Herlo, George Buhnici si Cosmin Stan. Fara ca logodnica lui sa observe, Alex a adus la cununie si rochia pe care aceasta si-o cumparase pentru evenimentul care trebuia sa aiba loc abia peste trei saptamâni.


Dupa ce a depasit emotiile din timpul ceremoniei, Alex si câtiva fosti colegi de-ai sai din liceu au luat locul lautarilor si au cântat câteva sârbe pentru cei prezenti la cununia de pe bloc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS