Acasă Actualitate Intercapital Invest si-a deschis agentie la Craiova

Intercapital Invest si-a deschis agentie la Craiova

Societatea ofera servicii financiare investitorilor interesati de piata de capital si comisioane promotionale la tranzactii pâna pe 20 august.


Societatea de Servicii de Investitii Financiare (SSIF) Intercapital Invest SA si-a deschis recent o agentie teritoriala la Craiova, a sasea din tara pâna in prezent. Compania ofera pentru persoanele fizice si juridice servicii de tranzactionare a actiunilor si obligatiunilor listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si la Bursa Electronica Rasdaq (BER), precum si a derivatelor tranzactionate la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS). De asemenea, asigura investitii in fondurile mutuale si consultanta pentru stabilirea unei strategii de investitii si servicii de finantare prin piata de capital pentru societatile comerciale. Intercapital Invest pune la dispozitia investitorilor interesati de piata de capital si mai multe servicii gratuite. Unul dintre ele este portalul kmarket.ro – o pagina a pietei de capital din România, la care se adauga ktrade.ro – sistem de tranzactionare on line, precum si un sistem de analiza financiara denumit „Intercapital Start“, gazduit de site-ul companiei (www.intercapital.ro). Acesta din urma realizeaza analize financiare detaliate despre evolutiile emitentilor listati la BVB. Promotional, pâna pe 20 august comisionul incasat pentru tranzactii de agentia de la Craiova este de 0,75%, valoarea obisnuita a acestuia fiind de 1,5%. Societatea de brokeraj a fost infiintata in 1995, fiind membru fondator al BVB. In prezent ocupa locul 16 din cele 71 de firme de profil, detinând o cota de piata de 2,15%, cu peste 2.000 de clienti si tranzactii de aproape 80 de milioane de euro. Actionarul majoritar al Intercapital Invest este compania de administrare a fondurilor de investitii Certinvest SA, detinuta majoritar de fondul pentru investitii Româno-American RAEF infiintat de Congresul SUA.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version