17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDobrovolschi a lasat radioul pentru televiziune

Dobrovolschi a lasat radioul pentru televiziune

Politicop si Nepoliticop sunt cele doua personaje pe care Mihai Dobrovolschi le interpreteaza in emisiunea „7 bAni de-acasa“, difuzata de postul de televiziune Prima TV.


 Cunoscut mai mult pentru emisiunea sa matinala pe care a realizat-o, timp destul de indelungat, la postul de radio Pro FM, Mihai Dobrovolschi a aparut pe sticla la finele anului, in rolul de gazda a emisiunii „Da sau nu“, un concurs interactiv de cultura generala, inlocuind, atât emisiunea, cât si prezenta lui Virgil Iantu la postul de televiziune Prima TV. In aceeasi perioada, Mihai Dobrovolschi a schimbat si postul de radio pentru care lucra, in favoarea nou-infiintatului Radio Guerrilla.


Intrebat ce l-a determinat sa faca pasul spre televiziune, Dobrovolschi declara atunci ca „cei de la Prima“ i-au facut o oferta pe care nu a putut-o refuza. In plus, i-a placut faptul ca la Prima TV a gasit o echipa tânara, care se distreaza muncind.


„Au toti mai putin de 35 de ani. E o noua generatie, n-ai auzit de ea? Fac treaba si se distreaza. Muncesc si râd. Am râs in timpul emisiunii, in pauze, la garderoba, la cafea, la masa si in masina. Superoameni“, spune Dobrovolschi despre colegii sai de la Prima.


In cadrul emisiunii „7 bAni de-acasa“, Mihai Dobrovolschi este politistul politetii, Politicop, este cel care pune rabdarea la incercare oamenilor pe care ii acosteaza si, pe care, daca raspund politicos la provocarile lui, ii premiaza pentru cei sapte ani de-acasa, cu „7 bAni de-acasa“, adica sapte bancnote de 50 RON.


Insa Dobrovolschi are o dubla personalitate in cadrul acestei emisiuni, si tot el este cel care il intruchipeaza si pe Nepoliticop, politistul invidios pe respectul câstigat de „fratele sau“, Politicop. Cel mai de temut dusman al politetii, acesta incearca sa faca orice sa-i submineze autoritatea adversarului sau. Instabil emotional, anxios si sociopat, „partea intunecata“ a lui Dobro, Nepoliticop, incearca de fiecare data sa incurce itele, „chinuindu-i“ pe toti cei din jurul sau. Aceasta lupta, intre Politicop si Nepoliticop n-ar fi putut fi „pusa in scena“ de oricine. Incercând o trecere in revista a calitatilor sale, care l-au „recomandat“ pentru aceasta postura inedita, Mihai Dobrovolschi spune: „Am trecut de inteligenta si am ajuns la desteptaciune. M-am maturizat doar cât sa nu fiu retardat si sunt copil cât sa fiu inca viu. Sunt bun, dar nu moale, rau, dar nu tare. Adica sunt un tip fain, dar nu simplu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS