9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCorina Caragea a adus 15 kg de cadouri din Spania

Corina Caragea a adus 15 kg de cadouri din Spania

Locuri incredibile, cadouri cu nemiluita, sute de poze, zeci de feluri de mâncare, o croaziera, zeci de cocteiluri – toate aceste lucruri au legatura cu vacanta Corinei Caragea, frumoasa prezentatoare a Stirilor Pro TV din sport, care a petrecut o vacanta minunata in Spania, la Barcelona.


Destinatia acestei vacante i-a fost recomandata de colega sa, Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului matinal de la Pro TV careia locurile din aceasta tara i-au ramas foarte apropiate sufletului. La rândul ei, Corina nu regreta nici o clipa ca a ascultat sfaturile lui Neti, pentru ca a avut intr-adevar ce vedea. Costa Brava, catedrala Sagrada Familia, Parcul Guell, acvariul, stadionul „Nou Camp“, „Fântânile Magice“, toate acestea au fost bifate de Corina in cele sapte zile pe care le-a petrecut pe meleagurile Spaniei.


Interesata de tot ceea ce are legatura cu sportul, Corina a tinut neaparat sa mearga pe stadionul echipei de fotbal FC Barcelona, „Nou Camp“, care a impresionat-o prin dimensiuni. La cel mai mare acvariu de la Marea Mediterana, Corina a fost de-a dreptul fascinata de miile de specii de pesti care se aflau acolo.


„Acvariul era construit in forma de tunel, astfel ca pestii puteau fi admirati si lateral, de-o parte si de alta, dar si deasupra capului, lucru ce-ti dadea o senzatie extraordinara“, a spus Corina.


Chiar daca Sagrada Familia era in reconstructie, atunci când au ajuns acolo, totusi, Corina si prietenii ei au putut admira de la etajul unei cladiri panorama fabuloasa a orasului. Fântânile Magice au impresionat-o prin spectacolul de lumina si culoare, in timp ce forfota extraordinara din timpul noptii a facut-o sa subscrie denumirii de „micul Las Vegas“ data de turisti orasului Barcelona.


„Nu pot sa numesc ceva anume care mi-a placut cel mai mult, pentru ca totul mi-a placut acolo“, a declarat Corina. „De la exuberanta oamenilor, la mâncarea extraordinara, de la ineditul cladirilor, la delicioasa Sangria“.


Aceasta bautura s-a bucurat de mare succes si in Romania, toti cei care au primit un astfel de cadou de la Corina la intoarcerea in tara au apreciat-o foarte mult. Si acesta este doar unul dintre cadourile pe care Corina le-a inghesuit in valiza roz cumparata special de la Barcelona cu scopul declarat de a adaposti cele 15 kg de cadouri. „Noutatea acestei vacante“, a spus Corina, „a fost si faptul ca am calatorit prima oara cu avionul. Auzisem tot felul de povesti legate de senzatia pe care o ai la decolare, astfel ca m-am gândit ca probabil o sa-mi fie frica, dar nu a fost deloc asa! Pot spune ca mi-a placut foarte mult si abia astept sa repet experienta!“, a concluzionat Corina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS