22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBaietii de la M&G - gentlemeni?

Baietii de la M&G – gentlemeni?

Trupa M&G revine in peisajul muzical românesc sub egida Casei de Discuri Intercont Music. In anul 1992, Marian si Gabriel Codreanu (M&G) erau considerati o mare speranta a rap-ului românesc. Acum, in 2006, dupa numeroase colaborari cu artisti consacrati si numeroase albume solo, ei nu mai au nevoie de nici o prezentare.
S-au impus pe piata muzicala din România datorita stilului lor inconfundabil, o prezenta scenica aparte, un stil muzical deosebit. Dupa doi ani de la aparitia ultimului lor album, „Asalt Raggafonic“, M&G pregateste, pentru aceasta toamna, un nou album incendiar, „Striga Hey“.
Primul extras pe single va fi piesa „Gentleman“, piesa la care zilele acestea vor filma si un videoclip. Regizat de Cristi Gugu, videoclipul va fi o surpriza pentru toti fanii M&G si asta nu este tot… Vocea feminina din piesa apartine unui nume inca necunoscut pentru multi, este vorba de Melanie. Pentru iubitorii genului hip-hop acest nume ar trebui sa fie familiar – ea colaborând si cu formatia Bani Gheata pe piesa „Noi Doi“. Videoclipul trupei M&G va fi disponibil incepând cu saptamâna viitoare pe toate posturile muzicale de specialitate. Piesa „Gentleman“ se afla deja in difuzare pe posturile de radio din România si se bucura de mare succes mai ales in rândul fetelor care si-ar dori ca toti baietii sa fie precum M&G – „Gentlemeni“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS