11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGabriel Mihailovici se destainuie

Gabriel Mihailovici se destainuie

Oana Zavoranu si al sau iubit, Pepe, Catrinel Sandu, precum si multe alte vedete ale show-bizz-ului românesc si-au pus viata pe tava in fata astrologului Gabriel Mihailovici si au asteptat sa li se dea sfaturi pentru viitor. Totusi, astrologul spune ca el nu poate ghici viitorul…


Initial a crezut ca vrea sa lucreze in domeniul maritim, dar intre timp a descoperit ca adevarata sa pasiune este astrologia. A studiat intens, a citit multe carti de specialitate, iar in prezent Gabriel Mihailovici si-a facut deja un nume in astrologia româneasca.


„Mama mea mi-a adus in 1984 un horoscop general, din acelea care circulau la vremea respectiva si pur si simplu nu m-am multumit numai la a-l citi si am vrut sa-l imbogatesc in functie de fiecare zodie. De acolo a pornit toata situatia“, si-a amintit astrologul.


Gabriel Mihailovici nu regreta ca a terminat Facultatea de nave si considera ca acele studii ii sunt si astazi de mare ajutor. „Facultatea de nave m-a ajutat foarte mult pentru ca, pe sistemul meu de lucru, da foarte multa disciplina. In cercetare este intotdeauna nevoie de rigurozitate“, a spus astrologul. Gabi (asa cum ii spun apropiatii) considera ca astrologia este o stiinta care se bazeaza pe date exacte si nu are nimic de-a face cu ghicitul.


„Astrologia are un mare avantaj: iti arata, din 12 puncte de vedere, catre ce te indrepti, nu exista puncte de vedere contrare, aici nu ai cum sa te inseli. Daca stapânesti bine matematica, vei vedea ca toate converg spre o anumita situatie“, a precizat Gabriel Mihailovici.


Vrea sa stea departe de politica


Dupa o cariera de invidiat in presa (a fost timp de doi ani sef de departament la un cunoscut cotidian national si a colaborat la diferite emisiuni de televiziune care aveau ca tema astrologia), Gabriel Mihailovici a decis sa ia o pauza pentru a se dedica scrisului. Si chiar daca decizia sa a parut de neinteles la momentul respectiv (cum sa te retragi, când esti foarte apreciat?), astrologul nu regreta gestul facut. In prezent a scos deja pe piata trei carti („Trilogia horoscopului personal“, „Astrologia sfârsitului de mileniu“ si „Astrologia. Manual de initiere si nu numai“), pentru care s-a documentat temeinic, deoarece nu a vrut sa fie „simple compilatii“ si are o emisiune la un post de televiziune national.


Având in spate o cariera solida, Gabriel Mihailovici a reusit sa câstige si increderea multor vedete care au tinut ca astrologul sa le vorbeasca despre viitor. Prezentatorul de televiziune a declarat ca de-a lungul timpului au trecut pe la el, pentru a-i cere sfaturi, personalitati din cele mai diverse domenii: sport, cultura sau showbizz. Nu a refuzat pe nimeni, cu o singura exceptie: a preferat sa se mentina departe de politica româneasca, desi a avut cereri si din partea politicienilor. Cu toate acestea, Gabriel Mihailovici a tinut sa precizeze ca astrologia nu este sinonima cu ghicitul.


„Horoscopul predispune, omul dispune, eu pot sa ofer oricui un pachet de variante, dar eu nu am voie sa impun nimanui nici o solutie“, a spus astrologul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS