17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDana Rogoz si-a petrecut vacanta in Turcia

Dana Rogoz si-a petrecut vacanta in Turcia

Dana Rogoz tocmai s-a intors din Turcia unde a petrecut o saptamâna senzaionala la Marmaris. „Mai fusesem in Turcia când eram mai mica, impreuna cu «Abracadabra», si pentru ca de atunci imi ramasese draga, am ales ca anul acesta sa ma reintorc“.


Cu toate ca a avut o vacanta destul de scurta, Dana a facut scuba-diving, rafting si jeep safari. Jucausa din fire, Dana a profitat de timpul petrecut alaturi de localnici si a invatat sa numere pâna la 10 in turceste in mai putin de o ora.


Despre ziua petrecuta la scuba-diving, interpreta lui Mimi Curca din serialul „La Bloc“ isi aminteste ca dadea mult din mâini si din picioare. „Instructorul mi-a spus de la inceput ca e foarte important cât de calm esti sub apa, cât de relaxat, pentru ca unora le ajunge oxigenul o ora, iar celor agitati doar 30 de minute“, a spus Dana. „Eu m-am simtit bine sub apa, nu mi-a fost frica si am ales si câteva scoici pe care le-am luat cu mine la Bucuresti“, isi aminteste actrita din „La bloc“.


In ziua in care a facut rafting, Dana a facut echipa foarte buna cu un grup de turisti din Lituania si Anglia. „Ne-am coordonat foarte bine si, spre surprinderea mea, nu am cazut niciodata din barca! Desi eu, de obicei, atrag accidente, nu s-a intâmplat nimic grav“, a povestit Dana. Mai mult decât atât, interpreta lui Mimi Curca s-a aventurat si a sarit in mare de la o inaltime de sase metri.


Distractia a fost maxima si in ziua in care Dana a plecat in jeep safari. Frumoasa actrita nu a stiut insa ca majoritatea turistilor care participau la aceasta excursie aveau cu ei pistoale cu apa pe care le-au folosit pentru a-i uda din cap pâna in picioare pe ceilalti. „Pâna si localnicii te asteptau cu furtunul, iar soferii opreau jeepul in dreptul lor ca sa te ude si mai tare. Am supravietuit multor batai cu apa“, a spus Dana Rogoz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS