13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Reactii on-line

Articolul „Un nou dosar pentru Iustin Covei“, publicat joi, 6 iulie, in cotidianul nostru, a stârnit un val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor.


nocontz


Cred, si asa se dovedeste… in justitie se masluieste pe fata… ii acopera, dau sentinte dupa cum interpreteaza legea, parca e partitura la vioara, nu lege pentru toti, la care sa nu fie nevoie de recurs, pentru ca primul judecator a dat gresit incadrarea in articol… ESTE INCOMPETENTA MARE IN JUSTITIE, D-NA MINISTRU MONICA MACOVEI!


iar


Treaba lui ce face si cum face. Sper doar sa se aplice legea si in cazul lui, asa cum se aplica in cazul celor fara bani si relatii!… Daca a gresit, atunci sa plateasca. Adevarul e ca prea face el ce il taie capul, fara sa se gândeasca deloc la consecinte! Mâine ar putea omori un om, care ar putea fi oricare dintre noi! E un pericol social si nu trebuie lasat pe strazi!


Valentina


Credeam ca s-a schimbat ceva in tara asta, dar se pare ca totul este la fel. Ma intrebam de câte ori ar fi fost arestat alt tânar care ar fi facut atâtea, dar care are parinti „normali“. Chiar nu poate nimeni sa faca dreptate? Pâna la urma, vina cea mare nu o poarta el, ci aceia care-i permit!!!


Elena


Imi este sila de tot ceea ce este justitie in România. Trebuie adoptat un sistem de justitie din occident, sa fie o societate ingradita de legi, numai asa mai speram sa dispara coruptia. Cred ca primii care trebuie bagati dupa gratii sunt magistratii. Traiesc intr-o mizerie umana identica cu mocirla din cocina porcilor si cu asta am spus totul. Se au unii pe altii „la mâna“. Astia sunt oamenii care fac dreptatea in România, unul ca baiatul lui Covei sau, daca priviti filmul „Furia“, acesta spune totul. Este dura realitatea.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS