8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVila lui Mantog - la control

Vila lui Mantog – la control

O echipa formata din procurori DNA din Bucuresti a descins la Primaria Târgu Jiu, pentru a ridica documentatiile de urbanism ale caselor unor stabi din minerit cu vile de stramutat, printre care se numara Ionel Mantog, presedintele PD Gorj si secretar de stat, liderul de sindicat Marin Condescu si fostul director al SNLO, Ion Vulpe. In acest dosar, DNA a inceput, in urma cu peste o luna, urmarirea penala impotriva acestora, pentru infractiuni asociate celor de coruptie, acestia beneficiind de informatii considerate confidentiale.


Constantin Cretan, purtatorul de cuvânt al Primariei Târgu Jiu, a spus ca procurorii au ridicat documentatiile de urbanism pe numele a opt persoane: „Au fost ridicate documentatiile de urbanism, la primarie ramânând copii vizate de DNA, pentru locuintele construite in cartierul Primaverii pe numele a opt persoane: Ion Vulpe, Elena Vulpe, Constantin Vulpe, Gheorghe Mihaela Rodica, Ionel Mantog, Ecaterina Luminita Mantog (sotia lui Ionel Mantog, judecator la Tribunalul Gorj, DNA incepând si impotriva acesteia urmarirea penala – n.r.), Marin Condescu si Gheorghe Iacobescu“.


Conform unor surse de incredere, Gheorghe Mihaela Rodica este cumnata lui Mantog, care a cumparat locuinte de stramutat in satele Pinoasa si Stiucani, ce au fost inglobate apoi in vila lui Mantog. Gheorghe Iacobescu a lucrat in cadrul Corpului de Control al CNLO, iar fiica lui, Carmen Copaci, este directoare IT in cadrul Companiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU