8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFetele de la Indiggo dau cartile pe fata

Fetele de la Indiggo dau cartile pe fata

Gemenele de la Indiggo au acceptat sa dea, in exclusivitate, un interviu pentru cititorii GdS, la doua luni dupa finala (26 februarie 2006) preselectiei românesti pentru Eurovision.


Erau pe culmile gloriei, revistele anuntau cu litere de o schioapa ca au mari sanse la Eurovision, le laudau ca au reusit sa-l convinga pe Dieter Bohlen (component si compozitor al trupei germane Modern Talking – n.r.) sa le compuna o piesa, dar apoi totul s-a naruit când gemenele de la Indiggo au acuzat organizatorii preselectiei pentru Eurovision ca au fost sabotate. „Am spus c-o vom face, dar nu am dat pe nimeni in judecata, nici pe organizatori, nici pe Catalin Maruta. Am decis ca este mai bine sa ne concentram asupra carierei noastre“, a spus Gabriela.


De fapt, din spusele fetelor, trupa Indiggo a trecut repede peste scandalul de la Eurovision pentru ca au fost foarte multe persoane care le-au sustinut.


„A fost chiar o doamna care ne-a vazut jucând pe scena Teatrului «Cassandra» si a tinut sa vina la noi sa ne spuna ca si dânsa a depus o contestatie ca nu a putut sa ne voteze“, a declarat Gabriela.


Studente in anul IV la Actorie, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica (UNATC) „I.L. Caragiale“ din Bucuresti, Gabriela si Mihaela detin rolurile principale intr-un musical care se joaca, din noiembrie, la Teatrul „Cassandra“.


Joaca in „Van Welder 2“


Si pentru ca printre cântaretii români este o adevarata moda sa-si incerce norocul si in actorie, gemenele au avut ocazia, in urma cu trei luni, sa joace intr-o coproductie anglo-americana „Van Welder 2“.


„Profesorul nostru de la facultate ne-a anuntat despre film. Noi doar am mers la un casting si am fost acceptate“, a spus Gabriela.


Fetele sunt interesate sa joace si in productii românesti, atâta timp cât nu este vorba de telenovele. Pe viitor, gemenele isi doresc o cariera in domeniul artistic pentru ca nu vor sa renunte nici la actorie, dar nici la cântat. Nu le-a trecut niciodata prin cap sa se lase de muzica. La 12 zile dupa finala preselectiei pentru Eurovision, Indiggo a lansat in Germania un maxi single „Be my boyfriend“. Materialul nu este insa disponibil si pe piata din România, dar fetele au promis ca se vor recompensa si vor scoate un album care se va distribui si pe plaiurile mioritice.


„Cu Dieter Bohlen suntem in relatii bune si in prezent. El este cel care ne-a compus toate piesele de pe «Be my boyfriend»“, au declarat gemenele, care s-au intors recent dintr-un turneu in Germania, unde au cântat in cluburi si in mari parcuri de distractii.


In ceea ce priveste planurile de viitor, Mihaela si Gabriela au declarat ca intentioneaza sa participe si la editia de anul viitor de la Eurovision.


„Noi suntem niste luptatoare si vom mai participa si la anul. Consider ca este un exemplu de profesionalism. Pâna la urma, orice experienta este binevenita“, a declarat Gabriela.


Ce-i cu „Be my boyfriend“?


Piesa cu care Indiggo s-a prezentat la preselectia Eurovision se numeste „Be my boyfriend“ si a fost compusa de Dieter Bohlen de la Modern Talking. Orchestratia piesei a fost realizata de alt german: inginerul de sunet Jeo Mezei. Dieter Bohlen si Jeo Mezei au mai colaborat si la piesele cântate de Modern Talking si Blue System, trupe care au facut furori la inceputul anilor ’90 . Dupa finala preselectiei nationale pentru Eurovision, trupa Indiggo a spus ca a fost sabotata. „Contorizarea voturilor nu a fost corecta pentru ca piesa noastra nu a putut fi votata de toti cei care au vrut“, au sustinut, atunci, gemenele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS