22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDosarul Aurul Dacilor, din nou la Parchet

Dosarul Aurul Dacilor, din nou la Parchet

Procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) nu au gasit fapte de coruptie in dosarul Aurul Dacilor. DNA a primit in urma cu doua luni, de la Parchetul General, un dosar in care se faceau verificari cu privire la disparitia unor obiecte de patrimoniu. Anchetatorii sustineau la acel moment ca este posibil ca aceste obiecte sa fi ajuns in colectiile particulare ale unor oameni importanti, precum Adrian Nastase, Dan Iosif, Sergiu Nicolaescu si fostul consilier prezidential, Ioan Talpes.


DNA a facut verificari cu privire la posibile acte de coruptie legate de primirea unor bunuri de patrimoniu in valoare de peste 1,5 milioane de euro, insa probele nu au scos la iveala savârsirea unei astfel de infractiuni. In aceste conditii, dosarul Aurul Dacilor se va reintoarce la Parchetul General, acolo unde anchetatorii va trebui sa continue investigatiile pentru a vedea unde se afla obiectele disparute.


Ancheta in cazul celor patru a fost declansata in urma unui denunt formulat din Penitenciarul Colibasi de catre Cristian Nitu, un traficant de droguri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS