16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLitoralul, asaltat de DJ-ii craioveni

Litoralul, asaltat de DJ-ii craioveni

DJ-ii craioveni isi fac pregatirile pentru a arata de ceea ce sunt in stare si pentru a distra pe cât se poate publicul din cele mai cunoscute cluburi si discoteci de pe litoralul românesc.


Se apropie sezonul marilor petreceri de pe litoral si mai toata lumea isi face planuri pentru distractie. Sunt printre noi si o categorie care inainte de distractie se gândesc cum ar putea profita de aceasta perioada foarte scurta de timp (de aproximativ patru luni), si pentru a-si gasi un loc de munca pe litoral. Unii dintre acestia sunt DJ-ii, care au inceput sa intre in febra pregatirilor. Trebuie sa fie gata cu toate pâna pe 1 Mai, când se deschide oficial sezonul chefurilor din locatiile special amenajate la mare. De obicei, mixurile se fac in studiourile de acasa si mai toti spera sa dea lovitura cu ele pe litoral, sa devina hituri care sa se asculte o vara intreaga. Insa câteodata se mai intâmpla si surprize. Planul de acasa nu este la fel cu cel din târg.


„E cam greu sa pleci cu programul facut de acasa, pentru ca niciodata nu se stie ce gasesti pe teren“, a tinut sa mentioneze Ovidiu Chiochina, cunoscut in cluburi ca DJ Ovi.


De obicei, mai toti DJ-ii din Craiova sunt cunoscuti la mare drept unii dintre cei mai buni mixeri si oameni de show. Datorita acestui fapt au stabilite locatiile unde vor merge chiar din vara trecuta, nu ramâne decât sa se stabileasca salariul si eventual programul in mare, cu invitatii de la petrecerile pe care le au de intretinut.


Nici unul dintre DJ care merg pe la mare nu stie in fata carui public va mixa, doar daca si in anii trecuti au fost in acelasi club angajati. Dar sa nu uitam ca pe litoral nu vin chiar aceiasi oameni in fiecare an, iar de la o vara la alta se schimba si stilul de muzica din topul preferintelor. „Ca sa poti mixa intr-un club sau chiar in aer liber pe litoral si sa ai succes la public, trebuie sa fii un DJ universal, trebuie sa te poti adapta la cerintele publicului si sa te poti integra ca ascultator in lumea celor pe care il ai in fata“, a precizat DJ Ovi. Exista totusi si acei DJ cu notorietate la care situatia este exact invers. Acestia si-au facut un nume in lumea pupitrelor de mixat si au un anumit stil care este strâns legat de numele lor. Numai ei pot veni pe litoral fara nici o problema si pot mixa in orice club ceea ce doresc, fara ca aceia care sunt prezenti sa faca nazuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS