Acasă Actualitate Scurte stiri

Scurte stiri

Salcâmi plantati de scolari


Peste 300 de puieti de salcâm au fost plantati ieri, in Banie, de elevii Scolii nr. 34 din Craiova. La actiunea de infrumusetare a spatiului verde din imprejurimea unitatii de invatamânt, activitate inclusa in programul national „Creeaza-ti mediul“, au dat o mâna de ajutor atât dascalii scolii, reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, cât si prescolarii gradinitelor din cartierul Craiovita Noua. Potrivit purtatorului de cuvânt al ISJ Dolj, prof. Cerasela Cremene, copaceii au fost achizitionati cu fonduri din partea comitetelor de parinti. (E.L.) 


Piata Centrala, inchisa pentru curatenie


Piata Centrala din Craiova va fi inchisa luni pentru a permite angajatilor Serviciului Administratia Pietelor si Târgurilor sa dezinfecteze cele doua hale. Viceprimarul Sorin Iordache a spus ca masura era necesara din cauza mirosului urât. „Trebuia sa facem si noi curat pentru ca incepuse sa puta. Desi fiecare comerciant are obligatia sa isi intretina spatiul inchiriat, nu se intâmpla asa de fiecare data“. Actiunea a fost anuntata inca de ieri, prin lipirea de afise in cele doua hale. Aceasta va continua zilele urmatoare si in celelalte piete din oras. (R.M.)  


Inscrieri pentru Olimpiadele Comunicarii


Tinerii care isi doresc o cariera in industria de comunicare se pot inscrie in perioada 20 martie – 7 aprilie la cea de-a sasea editie a Olimpiadelor Comunicarii, serie anuala de competitii practice, organizata de Asociatia Ethosau. In competitie participa echipe formate din câte cinci studenti. Fiecare echipa calificata realizeaza timp de doua saptamâni o strategie de comunicare pentru un client real. In functie de proba – advertising, relatii publice, comunicare politica, comunicare institutionala – „clientii“ pot fi companii, oameni politici sau institutii publice. Câstigatorii vor fi premiati cu sume in valoare totala de 4.000 de euro. Detalii despre inscriere pot fi gasite pe site-ul: www.olimpiadelecomunicarii.ro. (V.T.)

Exit mobile version