15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Trei olandezi beti, surprinsi la volanul aceleiasi masini


Trei barbati aflati intr-o avansata stare de ebrietate s-au urcat la volanul aceleiasi masini si au fost prinsi de politie. Dupa cum informeaza Krone.at, primul dintre „aventurieri“ a fost surprins beat la volan, in timpul unui control de rutina efectuat de agentii rutieri din orasul olandez Den Haag. Barbatul a avut o alcoolemie de 1 la mie. Pasagerul din dreapta soferului s-a urcat repede la volan, insa a fost si el oprit de politisti si, dupa testul cu fiola, s-a demonstrat ca alcoolemia sa era 0,3 la mie. Doua ore mai târziu, aceiasi politisti au descoperit acelasi autoturism, pe aceeasi strada, insa cu un al treilea sofer la volan. El a incercat sa fuga, insa politistii au reusit sa il opreasca. Acesta „trasese ceva la masea“, concentratia de alcool din sânge fiind de 1,3 la mie. Pentru ca al treilea sofer nu mai avea de mult permis de conducere, politistii au decis sa sechestreze autoturismul.


Tom Jones – Cavaler al Imperiului Britanic


Regina Elizabeta a II-a l-a numit, miercuri, pe cântaretul britanic Tom Jones Cavaler al Imperiului Britanic (OBE) si l-a felicitat pentru cariera sa de 41 de ani, informeaza site-ul Ansalatina. Cântaretul, de 65 de ani, a primit titlul onorific in cadrul unei ceremonii oficiale derulate la Palatul Buckingham, din centrul Londrei. Nascut sub numele Thomas Woodward, cântaretul a decis sa si-l schimbe in Jones, iar cu vocea sa profunda a reusit sa aiba succes cu piese precum „It’s Not Unusual“, „Delilah“, „She’s A Lady“ si „Sex Bomb“. In anii ’60 si ’70, Tom Jones a vândut 30 de milioane de discuri in Anglia si Statele Unite.


Hillary Clinton, prea sexy pentru Casa Alba


Sharon Stone considera ca Hillary Clinton este prea sexy pentru a deveni presedintele Statelor Unite. Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, actrita din seria „Basic Instinct“, care planuieste ca, la un moment dat, sa intre si ea in politica, sustine ca fosta Prima Doamna va trebui sa-si piarda sex-appeal-ul inainte de a candida pentru functia de lider al Casei Albe. „Hillary Clinton este o femeie extraordinara, dar este prea devreme pentru ea sa candideze la presedintia Statelor Unite. Mai intâi trebuie sa-si piarda sex-appeal-ul. Hillary inca este atragatoare si nu cred ca electoratul este pregatit sa accepte un astfel de lider“, a declarat artista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS