7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMartisor cu strip-tease masculin

Martisor cu strip-tease masculin

Au mers la programarea facuta din timp la salonul de frumusete, apoi s-au imbracat in cele mai sexy tinute din garderoba si au venit la intâlnirea cu prietenele pentru a sarbatori ca „intre fete“ Ziua Internationala a femeii. Singurii barbati admisi la petrecere au fost… stripperii.


Cu siguranta nu exista oltean care miercuri seara sa nu-si fi dorit sa participe sau macar sa priveasca petrecerea organizata la hotelul – restaurant Helin in cinstea craiovencelor: o sala plina de femei care mai de care mai aranjate, miscându-se unduitor pe ritmul muzicii. Si daca domnii se umfla in pene, afirmând ca obisnuim sa stam ore intregi la coafor pentru a ne face placute privirii lor, atunci ar trebui sa afle ca se insala amarnic. Femeile au grija de imaginea lor pentru ca le place sa simta frumoase. Reprezentantele sexului frumos care au ales sa-si sarbatoreasca ziua dedicata lor fara domni s-au aranjat impecabil, respectând toate sfaturile stilistilor pentru aceasta primavara: pantofi sau cizme din colectii recent lansate, tinute elegante alese cu grija pentru a le pune in evidenta calitatile, machiaj de seara, astfel ca toate, indiferent de vârsta, pareau ca tocmai ce au iesit dintre copertele unei reviste pentru femei. Cum au petrecut femeile intre ele? Ei bine, au dansat toata noaptea intre ele sau cu unul dintre cei trei stripperi. Da, pe lânga un meniu special, organizatorii au contractat pentru sarbatoritele serii o trupa de stripperi. „Angel Dancers“ si-au facut prima data aparitia pe scena cu aproximativ o ora inainte de miezul noptii si au ramas sa incânte publicul pâna la sfârsitul petrecerii.


Stripperi mai… timizi


Intimidati poate de prezenta atâtor reprezentante ale sexului frumos, stripperii au intârziat momentul in care trebuia sa renunte la haine, in prima parte a spectacolului rezumându-se doar la dansuri provocatoare. Dupa o binemeritata pauza, cei trei s-au intors si au prins chiar curaj sa danseze cu doamnele sau domnisoarele, iar mai târziu doi dintre ei au indraznit chiar sa ramâna doar in slip. Este adevarat ca miscarile baietilor ar fi pus sângele oricui in miscare, dar nici doamnele nu s-au lasat mai prejos, multe dintre ele dovedind ca au veleitati de dansatoare (sau de vina a fost poate doar inspiratia DJ-ului care a asigurat muzica).


Dupa miezul noptii, când petrecerea era in toi, a venit vremea concursului, in urma caruia s-au desemnat cele mai nonconformiste oltence. Sapte reprezentante s-au luptat pentru titlu, iar juriul, cei trei stripperi, a avut o misiune destul de dificila in a le departaja. In cele din urma cea mai curajoasa dintre doamne, dupa ce a trecut mai multe probe a plecat acasa cu un costum de lenjerie intima comestibil (dupa ce in prealabil si publicul a avut ocazia s-o vada imbracata in el). Concursul a coincis si cu momentul, indelung asteptat, când toti cei trei striperi au renuntat la haine si au ramas doar in tanga. Petrecerea ar mai fi durat pâna in zorii zilei, dar cum doamnele si domnisoarele trebuia sa se ingrijeasca si de cariera si de familie, in jurul orei trei dimineata s-au stins si ultimele acorduri de muzica, iar oltencele s-au intors acasa.


Cum s-a nascut ideea?


Nici o masa nu a ramas neocupata la petrecerea de la Helin, iar secretul reusitei l-a dezvaluit chiar organizatoarea evenimentului, Dorina Stroe. „Pe 14 februarie am organizat «Balul indragostitilor», unde fiecare invitata a primit un formular cu mai multe intrebari. Una dintre acestea era «Cum v-ar placea sa va petreceti seara de 8 Martie»“, a explicat aceasta. Intrebarea avea mai multe variante de raspuns, iar 80% dintre cele chestionate au raspuns ca ar vrea o petrecere intre fete la care sa participe si stripperi. Si cum la hotelul mentionat functioneaza zicala „clientul nostru, stapânul nostru“, Dorina Stroe s-a si grabit sa puna in practica „doleantele“ oltencelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS