10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatriciu l-a facut cioban pe Basescu

Patriciu l-a facut cioban pe Basescu

Presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, l-a facut ieri cioban pe presedintele Traian Basescu intr-o conferinta de presa, dupa ce actiunile Rompetrol Rafinare ale companiei olandeze Rompetrol Group NV au fost puse sub sechestru.


Patriciu a lansat acuzatii dure la adresa presedintelui Traian Basescu, pe care il acuza ca s-ar afla in spatele campaniei duse impotriva grupului Rompetrol.


„Este o actiune abuziva, un proces politic indreptat impotriva mea“, a sustinut Patriciu, care a mai precizat ca actiunile Rompetrol puse sub sechestru valoreaza „intre 0 si 250 de milioane de dolari“. Presedintele Rompetrol a explicat implicarea lui Traian Basescu in diversiunea Rompetrol printr-o pilda: „Noaptea, vaca, in grajd, rumega. Câinele latra ca este deranjat de faptul ca vaca rumega. Ciobanul e deranjat de latratul câinelui. Se scoala si impusca vaca. Pai ce faceti cu ciobanul? Il duceti la doctor pe loc“.


Dinu Patriciu a declarat ca situatia in care se afla Rompetrol este, de fapt, o consecinta a isteriei luptei impotriva coruptiei. Presedintele Rompetrol are si o solutie pentru calmarea acestei isterii. „Ciobanul acestei tari este Traian Basescu (…) Duceti ciobanul la doctor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII