10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEleva tâlharita in scara blocului

Eleva tâlharita in scara blocului

O tânara de 17 ani din Craiova a fost atacata si jefuita luni seara, chiar in scara blocului in care locuieste. Atacatorul, un client vechi al oamenilor legii, nu s-a bucurat insa de telefonul mobil pe care il luase cu forta, pentru ca a fost prins si imobilizat de vecinii victimei.


Ionela Adriana D., de 17 ani, din Craiova, eleva la un liceu din municipiu, locuieste in blocul 75 de pe bulevardul Dacia, iar luni, in jurul orei 17.00, se intorcea acasa. La etajul doi tânara a fost acostata de un barbat care i-a cerut toti banii pe care ii avea la ea, dupa care a prins-o de gât si i-a smuls telefonul mobil. Speriata de barbatul violent, Adriana a inceput sa tipe si a alertat locatarii blocului, care l-au prins si imobilizat pe agresor. Ieri, Ionela Adriana, aflata inca sub socul celor intâmplate, nu a dorit sa ofere amanunte despre cum a fost tâlharita, mentionând doar faptul ca agresorul a strâns-o puternic de gât.


„L-am tinut ca pe porc“


Barbatul care a jefuit-o pe Adriana a fost retinut cu greu, nu inainte sa imparta câtiva pumni unor barbati care locuiesc in acelasi imobil.


„Am dus masina in parcare si când am intrat in scara am auzit tipetele disperate ale unei tinere. Pe scari, pe la etajul doi, m-am intâlnit cu un individ care, când m-a vazut, a incercat sa fuga. Eu am vrut sa pun mâna pe el, dar mi-a tras un pumn in figura si a incercat sa-mi faca vânt peste balustrada, dupa care a fugit pe scari. Jos s-a intâlnit cu seful de scara care a vrut sa-l opreasca, dar a primit si el un pumn in fata. Atunci l-am ajuns eu si l-am prins pe la spate.


Dupa ce l-am imobilizat, au iesit vecinii si au anuntat politia. Timp de zece minute, cât a durat pâna sa vina politistii, l-am tinut ca pe porc, intins jos si noi peste el. Se tot ruga de noi sa ii dam drumul ca are familie si serviciu, dar politistii l-au gasit cu geanta plina de lucruri furate“, a declarat Dan Nasta, barbatul care l-a prins pe agresor. Lucratorii de la Sectia 4 l-au preluat pe agresor din mâinile locatarilor blocului 75 si au stabilit ca acesta este Constantin Daniel Zamfir, de 28 de ani, din comun Robanesti.


„Deocamdata suntem in cercetari si nu putem da amanunte despre acest caz. Cert este ca cetatenii au obtinut nota maxima. Ei l-au retinut pe agresor, iar noi l-am preluat si chiar am gasit telefonul sustras asupra lui. Asa ar fi normal sa se intâmple de fiecare data, cetatenii sa ne acorde sprijinul“, a mentionat scms. Valentin Gavrila, seful Sectiei 4 Politie Craiova. Constantin Daniel Zamfir urma sa fie prezentat ieri Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII