10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMogos a promovat concursul pentru sefia DSP Dolj

Mogos a promovat concursul pentru sefia DSP Dolj

Prof. dr. Dan Gabriel Mogos este director cu acte in regula la Directia de Sanatate Publica (DSP) Dolj. Mogos, care a detinut pâna in prezent functia de interimar, a reusit sa promoveze concursul pentru postul de director executiv desfasurat in perioada 16-18 ianuarie la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. Directorul interimar a fost, de altfel, singurul candidat inscris pentru sefia DSP Dolj.


Neintelegeri la SANEPID


Desi fusese programat sa se desfasoare in aceeasi perioada, concursul pentru postul de director al Departamentului de Medicina Preventiva al DSP Dolj (fostul SANEPID) a fost suspendat, din cauza ca singurul candidat, directorul interimar Bebe Martin, este in proces cu fostul director al Departamentului de Medicina Preventiva, dr. Dolores Tatar. „Concursul s-a suspendat prin hotarâre judecatoreasca, pentru ca doamna dr. Tatar ar fi facut contestatie la Ministerul Sanatatii pentru scoaterea postului la concurs“, a declarat dr. Stefan Popescu, purtatorul de cuvânt al DSP Dolj.


Dr. Dolores Tatar sustine ca nu a facut nici o contestatie la Ministerul Sanatatii, ci doar a contestat in instanta decizia de schimbare a ei din functia de director al Departamentului de Medicina Preventiva a DSP Dolj, pentru ca a considerat ca a fost trecuta pe o functie inferioara, mai prost platita, fara nici o explicatie. „Am fost trecuta de pe o functie de conducere, pe care am obtinut-o prin concurs, pe una de executie si nu mi se pare normal acest lucru. Nu doresc postul domnului Martin si nu am contestat participarea dânsului la concurs, iar daca s-a amânat concursul din cauza procesului pe care il am cu conducerea departamentului, nu este vina mea ca nu au luat in calcul si acest aspect atunci când au organizat concursul“, a precizat Dolores Tatar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII