12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDeputatul Paveliu, la cutite cu Ilie Morega

Deputatul Paveliu, la cutite cu Ilie Morega

Dupa ce a ramas fara sprijin politic din partea PNL Gorj, deputatul Sorin Paveliu a declarat ca Dan Ilie Morega, liderul liberalilor gorjeni, a dorit sa se razbune când a aflat ca parlamentarul vrea sa ii vada dosarul de la CNSAS.


Deputatul a ramas duminica seara fara sustinere politica din partea Organizatiei Judetene a PNL, principalul motiv fiind lipsa de activitate in judet: „Solicitarea adresata CNSAS a fost interpretata in mod eronat ca un gest de ostilitate. In realitate, au existat voci care au acuzat pe lânga activitatea zeloasa a fostului Erou al Muncii Socialiste si o ipotetica legatura a acestuia cu Securitatea. In mod evident, la CNSAS nu s-ar putea gasi un dosar de colaborator al Securitatii al unui om care a candidat si a fost ales in functia de consilier judetean, care a fost prefect, inspector guvernamental in Ministerul Administratiei Publice“, a afirmat Paveliu.


Morega nu e deranjat


„E treaba dumnealui ce face. S-a ocupat numai de destabilizare in judetul Gorj, dar nu are ce dosar sa-mi gaseasca, pentru ca nu exista. Eu nu am fost informator, nu am fost cooptat ca informator al Securitatii sau SRI. Am fost securistul propriilor mele functii, am avut grija ca angajatii mei sa nu savârseasca abateri de natura penala. Nu ma deranjeaza, dar sunt foarte curios ce o sa faca in momentul in care nu o sa-mi gaseasca nimic“, a spus Morega, fost presedinte al Cooperatiei inainte de 1989 si Erou al Muncii Socialiste. Subprefectul de Gorj a ajuns la PNL dupa ce a cochetat cu ApR, PSD, PRM si PNL Câmpeanu. Cu toate ca a fost ales presedinte al PNL Gorj in vara, Morega a fost validat recent in functie, alegerea sa fiind contestata la Organizatia Centrala, intre altii, chiar de catre deputatul Sorin Paveliu. Acesta din urma a si candidat impotriva lui Morega.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS