16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSarbatori de 460 de milioane de lei

Sarbatori de 460 de milioane de lei

Consiliul Local Petrosani a alocat 46.000 RON pentru organizarea de actiuni cultural-artistice in luna decembrie, cea mai mare suma, 20.000 RON, fiind alocata pentru Revelionul 2006.


In decembrie, 16.000 RON vor fi alocati pentru acordarea de pachete copiilor incadrati in gradul de handicap grav, celor aflati in plasament, persoanelor vârstnice beneficiare de venit minim garantat, familiilor beneficiare de cantina sociala, elevilor din clasele speciale din doua scoli generale, precum si copiilor din cadrul „Adapostului de noapte si zi“ din Petrosani, Centrului „Sufletel“ si „Centrului de acompaniere a copilului cu HIV“. Pentru toti acestia, Mos Craciun le va aduce pachete cu dulciuri.


De la bugetul local au mai fost alocati pentru acest sfârsit de an 5.000 RON, din care 4.500 RON pentru acordarea de pachete elevilor participanti la concertul de colinde din Parcul Central, spectacol organizat cu ocazia sarbatoririi Pomului de Craciun, precum si colindatorilor, respectiv pentru acordarea „Diplomelor de fidelitate“ pentru 30 de familii, care in acest an au aniversat cel putin 50 de ani de casnicie. Pentru sarbatorirea Zilei Nationale a României, printr-un spectacol sustinut de elevii din institutiile de invatamânt din municipiul Petrosani au fost alocati 500 RON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS