14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCampanie impotriva violentei in educatia copiilor

Campanie impotriva violentei in educatia copiilor

Organizatia „Salvati Copiii“, din orasul Petrila, sub egida „Bataia nu e rupta din Rai“, a demarat o ampla campanie de stopare a violentei impotriva copiilor. Ideea principala a campaniei este aceea de promovare a legii conform careia este interzisa aplicarea pedepselor fizice sub orice forma impotriva copiilor. „Incercam sa facem in asa fel incât sa constientizam oamenii ca exista metode educationale care exclud violenta si care pot fi aplicate copiilor, indiferent de vârsta. Vrem astfel sa schimbam oarecum o mentalitate conform careia educatia unui copil se face numai cu pedepse corporale“, a sustinut Valeria Popescu, presedinta organizatiei.


Campania ii are ca primi beneficiari pe cei aflati in evidentele organizatiei de la Petrila, copii care, pentru ca au sansa de a veni la acest centru de zi, sunt beneficiarii unor solutii moderne educationale. In cadrul campaniei vor avea loc si sesiuni de informare organizate in locuri publice.


Actiunea se va desfasura intre 14 si 20 noiembrie si rezultatele vor fi facute publice la inceputul saptamânii viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS