Acasă Sport Scurte stiri

Scurte stiri

Perisic, suspendat o etapa


Sanctionat cu cartonas rosu la jocul de la Petrosani, pentru un cot in gura aplicat lui Claudiu Dragan, fundasul „pandurilor“ Perisic a scapat ieftin la judecata Comisiei de Disciplina. Acesta a primit doar o etapa de suspendare, pe care a ispasit-o in jocul de Cupa României cu Otelul Galati. Perisic nu va rata jocul cu FC Vaslui de pe teren propriu, foarte important pentru gruparea de pe Jiu, care in cazul unei victorii poate parasi locul 15, retrogradabil. (C.P.)


Rica Raducanu, cu ochii pe „panduri“


Fostul international Rica Raducanu s-a aflat in tribunele stadionului din Mogosoaia insotit de controversatul om de afaceri gorjean Relu Stefanoiu, el urmarindu-i pe elevii lui Hizo si la jocul cu Sportul Studentesc, de la Tirgu Jiu, in acelasi anturaj. Printre spectatorii de la Mogosoaia s-au mai numarat Cornel Dragusin, Sandu Boc, nationala de fotbal feminin a României, precum si antrenorul lui Poli Timisoara, Cosmin Olaroiu, alaturi de directorul sau sportiv, Paul Cazan, care au luat notite pe tot parcursul meciului. (C.P.)


„Cazul Chivu“ se va rejudeca


Litigiul dintre Universitatea si CSM Resita, in ceea ce priveste suma de 207.000 de euro pe care gruparea banateana ar fi trebuit sa o primeasca in urma transferului lui Cristi Chivu de la Ajax Amsterdam la AS Roma, a fost ieri pe ordinea de zi a Comisiei de Recurs Federala. Verdictul trebuia facut public inca de saptamina trecuta, insa membrii acestui for au cerut un ragaz de sapte zile pentru a analiza corect neintelegerea. Concluzia a fost luata ieri, cererea Universitatii de a se rejudeca procesul, pierdut in prima faza, avind cistig de cauza, litigiul urmind sa se reia in discutie pe 14 noiembrie. (A.V.)


Universitatea, imagine buna pe net


Ieri, in jurul prinzului, a fost activat site-ul oficial al Universitatii Craiova, imaginea gruparii alb-albastre fiind la inaltime, la fel ca trecutul si idealurile oltenilor. Accesind „www.fcuniversitatea-craiova.ro“ putem retrai trecutul glorios, putem afla stiri despre favoriti si rezultate sau putem „rasfoi“ in voie albumul foto cu coregrafiile semnate de patimasii suporteri. Toate aceste lucruri, prezentate detaliat si foarte bine structurate, stau la un click departare de cei care nu pot sta fara sa se implice in viata celei mai iubite echipe din Oltenia. (A.V.)

Exit mobile version