17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn craiovean vrea sa se sinucida in curtea fabricii Daewoo

Un craiovean vrea sa se sinucida in curtea fabricii Daewoo

Dupa opt ani de lupta cu oamenii legii din Craiova pentru casa parinteasca si masina pierdute in favoarea fostei sale sotii, craioveanul Doru Ciuciu vrea sa se sinucida in curtea fabricii unde lucreaza, intrucit a ramas pe drumuri. Mai are totusi o farima de speranta ca i se va face dreptate la Curtea Drepturilor Omului, unde urmeaza sa trimita dosarul pentru ca, spune el, institutiile statului român nu il iau in seama, desi a facut numeroase sesizari. De altfel, a dat si anunturi la mica publicitate in speranta ca va fi luat in seama de cineva si a trimis o scrisoare chiar si presedintelui Traian Basescu, cu ocazia vizitei sale la Craiova, in care mentiona: „Va rog sa ma chemati la primarie pentru cinci minute, pentru a proceda la sinuciderea mea publica“. Insa presedintele nu l-a chemat. Reproducem mai jos continutul respectivei scrisori.


„Material pentru domnul presedinte Basescu. La fel pentru domnii ministri, care timp de noua luni de la „N“ sesizari ale mele nu au luat nici o masura.


Domnule Presedinte al României,


Subsemnatul, ing. Ciuciu Doru, cu adresa pentru contact in Craiova, strada Lamiitei, bloc 30, scara A, apartament 13, evacuat cu marturii false si notariale din domiciliul parintesc situat in Craiova, strada Pacii, numarul 4, va aduc la cunostinta urmatoarele:


Zecile de sesizari pe care le-am facut atit la dumneavoastra, in calitate de presedinte al României, cit si in calitate de presedinte al CSAT, au ramas fara nici o rezolvare. Banditii si coruptii ordinari din Parchet, justitie, politie, notari, avocati, doctori de la IML si cei din administratia locala prospera pe zi ce trece. Fura munca noastra!


Mama mea, bolnava psihic, suferinda si pensionata medical de 27 de ani inaintea decesului (14.05.2001) a fost escrocata de fosta nora – doctorita, in 1997, cu o semnatura pe un act de intretinere cu clauza de intretinere neindeplinita total.


Cu sustinerea unui avocat – fost politist la Penale la Circa 4 Politie – au disparut din dosare (nr. 19074) declaratiile vecinilor mamei cu tot cu adevarul. Casetele cu marturiile vecinilor va stau la dispozitie.


In emisiunea 3TV din 05.07.2001, orele 22.50-3.30, am prezentat tuturor cetatenilor Craiovei magariile, falsurile, uzurile de fals facute de fosta nevasta pe semnatura fiului, crezind ca eu am sa tac, cu sustinerea unor banditi ordinari de procurori, judecatori, politisti. Am prezentat cum s-a procedat la o regie mincinoasa de martori falsi. Procurorul Covei Gheorghe, finul lui Furtuna Constantin, judecator la Inalta Curte, si toti supusi fideli si frati de pahar cu cel mai ordinar betiv al Craiovei, cetatean de onoare, pe nume Predescu Ion, regele Olteniei in materie de escrocherii, au pregatit o regie mincinoasa de martori fara audiere in instanta. Materialul de 123 de pagini trimis la dumneavoastra pe 17.03.2005 cu toate falsurile, a fost clasat de un bandit de procuror de la Parchetul local, pe nume Flavius Cristea, care a mintit cu nerusinare ca m-a audiat pe mine, iar eu nu-l cunosc.


Deci:


Mama bolnava psihic inselata cu semnaturi – neanchetat.


Marturia mincinoasa – anchetata de porci – disparute documentele (declaratiile vecinilor mamei) din dosarul nr. 19074.


Emisiunea de la 3TV din data de 05.07.2004 a fost taiata a doua zi la reluarea de la ora 10.00, pentru ca era vorba de acte de banditism savirsite de lingaii PSD-ului, care credeau ca PSD-ul nu va muri niciodata. Asa si-au permis porcii sa-mi fure casa parinteasca de trei miliarde de lei si sa fie imediat inchiriata firmei UTI (PSD).


Mama, decedata cu doua rinduri de certificate de deces cu numere diferite. Unul este nedatat si luat in calcul de o judecatoare corupta de la Judecatoria Craiova. Tot aceasta corupta a luat in calcul probator declaratia notariala de martor fara audiere in instanta. Asa au procedat si judecatorii de la tribunal si Curtea de Apel, ale caror nume nu le stiu. Judecatorii nu au admis nici o cerere de-a mea (au avut ordin)!


Avocatul Gagea minte cu nerusinare in instanta, iar actele pe care le depun nu mi se iau in seama. Nu sint lasat sa vorbesc. Totul a fost premeditat sub bagheta PSD. Bravo!


S-a dat hotarirea de evacuare a mea din imobil pe un act de deces fara numar si fara data. Azi, porcii profita! Tepile din Craiova de care ne-ati spus la votare nu au aparut nici acum, dupa noua luni de guvernare.


Autoturismul personal, retinut pe state la Daewoo, marca Cielo, numarul B-02-JPY, are la Politia Rutiera trei acte de radiere cu trei date diferite, toate fiind fara numar de inregistrare. Pina azi nu am auzit de nici un politist arestat, drept pentru care cer demisia neconditionata a ministrului de interne si a procurorului general Ilie Botos. Este o rusine nationala cu actele de banditism care se petrec in justitie, politie, procuratura, notariate, IML-uri si nimeni nu verifica.


Fapta de evaziune fiscala la Craiova pe numele Edmond Daniel se sanctioneaza cu 1.000.000 de lei, amenda administrativa. Solicit tuturor evazionistilor sa vina la Craiova, ca aici institutiile de binefacere pentru infractori trec cu vederea fapte asemanatoare crimei organizate si fac la comanda (bineinteles, fara bani!) ordonante de scoatere de sub urmarire.


La Craiova este posibila orice fapta de banditism, ca are iertare de „N“ ori din partea celor mai cumsecade procurori, judecatori si politisti. Bani sa ai, ca nu e bai! Bravo, organe de cercetare penala!


Cer din nou:


Desemnarea unei comisii de specialisti din Bucuresti care sa ancheteze cu duritate si sa ia masuri penale drastice impotriva celor vinovati din memoriul de 123 de pagini facut catre Consiliul Superior al Magistraturii, ramas neanchetat pina azi si clasat de un bandit de procuror pe care nici nu l-am vazut la culoare.


Cer imediat o verificare asupra dosarului de evacuare din casa mea parinteasca, executare la care a participat un fost vicepresedinte de judecatorie, pe nume Amza – un lingau pesedist. Firma UTI, introdusa in casa mea, este a celui mai mare pesedist, Radu Miron din Brasov, si a lui Urdareanu. Asta cred ca spune tot si ma lupt ca un dobitoc degeaba.


Legile tarii facute pe timpul PSD-ului, precum si hotaririle judecatoresti trebuie toate anulate. Nastase ne-a inselat pe toti cu „firul verde“. Daca se rezolvau atunci sesizarile mele, nu se ajungea aici.


Aduceti la justitie, Parchete si politie sefi din alte zone, intrucit gradul la care a ajuns coruptia in Craiova si, in special, in organele puterii de stat, in care cetateanul de rind nu mai are incredere, pune cit de curind poporul in a-si face dreptate singur.


Cer restituirea imediata a casei parintesti din Craiova, strada Pacii, numarul 4, furata de lingaii pesedisti. Restituirea si aparitia la masa succesorala a autoturismului Cielo furat. Ambele mi s-au furat de clica de derbedei pesedisti“.


Anunturi de mica publicitate:


Imobilul din Craiova, str. Pacii nr. 4, mi-a fost furat de coruptii din procuratura, justitie si politie. Solicit restituirea imediata a casei parintesti.


Am fost evacuat din casa parinteasca, Craiova, Pacii nr. 4, furata de coruptii din procuratura, justitie, politie, notari, IML. Solicit sprijin populatiei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS