Acasă Actualitate Scurte stiri

Scurte stiri

A murit intoxicat cu monoxid de carbon


Patru Ion, de 55 de ani, politist pensionat pe caz de boala, din Drobeta Turnu Severin, a murit in noaptea de luni spre marti intoxicat cu monoxid de carbon. Barbatul locuia singur intr-un apartament de la etajul 4 al blocului XF din cartierul Crihala. Locuinta acestuia a luat foc de la o tigara uitata aprinsa si in numai 30 de minute flacarile au cuprins intreg apartamentul. Pompierii de la Grupul „Drobeta“ au intervenit cu patru autospeciale si au reusit sa-l scoata pe fostul politist din foc, inca in viata. Patru Ion a decedat la scurt timp pe scara blocului in bratele unui pompier din cauza fumului inhalat. Din primele constatari ale pompierilor, se pare ca focul care a mistuit intregul imobil s-a propagat de la o tigara aprinsa uitata pe o etajera. (A.C.G.)


Incendiu de la o luminare


Un barbat din Bechet a ramas fara acoperisul casei in pragul iernii din cauza unei luminari uitate aprinse in grajd. Traian Cocirlau, din Bechet, s-a dus duminica, pe inserat, sa dea de mincare animalelor si pentru a vedea pe unde merge a luat o luminare. Numai ca, dupa ce si-a terminat treburile, a plecat si a uitat luminarea aprinsa in grajd. Aceasta s-a topit si a aprins paiele de pe jos, iar focul s-a extins rapid la acoperis si la casa aflata in apropiere. Pompierii din Bechet sositi la fata locului au reusit sa-i salveze casa barbatului, dar acoperisul acesteia si grajdul au cazut prada flacarilor. (A.M.)


Caruta spulberata de o masina


Un sofer, care avea permisul suspendat, s-a urcat la volanul unei masini imprumutate si a lovit in plin o caruta, ranind grav o femeie, dupa care a fugit de la locul accidentului. Florin Chirita, de 25 de ani, din localitatea doljeana Mirsani, conducea duminica, in jurul orei 16.00, un Volkswagen imprumutat, pe raza comunei Daneti, desi avea permisul suspendat pentru viteza excesiva. Intr-o curba, din cauza vitezei, Florin Chirita a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens izbindu-se de o caruta cu care se deplasau D. Ion, de 47 de ani, si D. Camelia, de 46 de ani, ambii din Craiova. In urma impactului violent, femeia din atelaj a fost accidentata grav. Ca sa scape de pedeapsa, Florin Chirita a fugit de la locul accidentului, dar a fost identificat si prins in scurt timp de oamenii legii. Soferul risca ani buni de inchisoare daca va fi gasit vinovat pentru cele trei infractiuni comise: vatamare corporala, parasirea locului accidentului si conducere fara permis. (A.M.)


Prostituate minore, pe soseaua de centura


Doua prostituate minore au fost prinse de politie pe soseaua de centura a municipiului Tirgu Jiu. Fetele, de 15, respectiv 16 ani, acostau in zona respectiva barbati carora le propuneau sa intretina relatii sexuale contra unor sume de bani. Minorele au fost amendate si trimise acasa. Soseaua de centura a orasului este monitorizata cu atentie de politie, locul fiind de multe ori intesat de prostituate in cautare de clienti. (E.M.)


O firma a dat faliment din cauza unei datorii de… 63 RON


O societate din Gorj a intrat in lichidare judiciara in luna septembrie, intrucit nu si-a platit obligatiile bugetare restante in valoare de… 63 de lei noi. In lei vechi, suma este echivalenta cu 630.000 de lei. SC MELA SI CRIL SRL din Tirgu Jiu are 46 de lei noi debite restante la bugetul de stat, din care16 lei la bugetul asigurarilor sociale de stat si un leu, respectiv 10.000 de lei vechi, la bugetul asigurarilor pentru somaj. (E.M.)

Exit mobile version