Acasă Actualitate Directorul DSP Gorj a facut preinfarct inaintea concursului de la Ambulanta

Directorul DSP Gorj a facut preinfarct inaintea concursului de la Ambulanta

Concursul pentru ocuparea postului de sef al Serviciului de Ambulanta Gorj s-a aminat, intrucit directorul Directiei de Sanatate Publica, Aristica Morosanu, a suferit un preinfarct, fiind internat imediat la Sectia cardiologie a Spitalului Judetean din Tirgu Jiu. Directorul Morosanu s-a suparat ieri pe citiva angajati, din cauza carora au aparut probleme in buna organizare a concursului pentru preluarea sefiei Serviciului de ambulanta aflat in subordinea Directiei de Sanatate Publica Gorj. Subalternii lui Morosanu au interpretat gresit o prevedere legala privitoare la valabilitatea cazierului. Unul dintre cei doi candidati a prezentat un cazier eliberat in urma cu mai multe luni, iar al doilea candidat a depus la dosar un cazier eliberat recent de Inspectoratul Judetean de Politie Gorj. De aici au aparut si neintelegerile care au provocat supararea directorului, chiar inainte de debutul concursului pentru serviciul care de citeva luni este condus numai de directori interimari. Din cauza scandalurilor permanente care au avut loc la Ambulanta, sefii au fost inlocuiti pe banda rulanta, acestia rezistind doar citeva luni in functie.


Nu a fost lasat sa plece din spital


Cei doi candidati care s-au inscris pentru sefia Serviciului de Ambulanta sint actualul director interimar Nicolae Serban si una dintre fostele directoare, Roxana Hotoboc. In timp ce Nicolae Serban nu a prezentat un cazier nou, Roxana Hotoboc s-a conformat cererii Serviciului Personal al DSP.


„A fost o discutie mai aprinsa cu unii subalterni de-ai mei. Este pacat ca a avut loc circoteca asta inaintea concursului. Ei au interpretat eronat acea prevedere legala si de aici a fost comisa o eroare. Pina la urma, ambele certificate erau valabile. Nu au vazut cum trebuie si m-au pus pe mine intr-o postura delicata. Sufeream de hipertensiune arteriala si luam si tratament. A fost aceasta angina pectorala si am fost internat la Sectia de cardiologie. Probabil o sa ma tina toata ziua, desi am solicitat sa ma intorc la mine la birou. Am vrut sa punem un director, dar concursul s-a aminat, cel mai probabil pentru saptamina viitoare“, a precizat Aristica Morosanu de pe patul spitalului.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version