16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConflict intre liderii din teritoriu ai conservatorilor

Conflict intre liderii din teritoriu ai conservatorilor

Demisia lui Nicolae Timis, fostul presedinte al Partidului Conservator, filiala Hateg, a declansat un adevarat razboi intre liderii din teritoriu ai partidului condus de Voiculescu. Nicolae Timis acuza conducerea PC de „prea multe reorientari politice“ si „promisiuni neonorate“, iar vicepresedintele conservatorilor, Gheorghe Ile, spune despre liderul demisionar ca s-a inscris in partid pentru functia oferita si nu din convingere. „Nicolae Timis, cind s-a inscris la noi in partid, a venit pentru postul care i s-a oferit, dupa ce alte formatiuni politice nu l-au acceptat pentru nici o functie importanta. Domnia sa a fost adus de deputatul PSD Ioan Timis, fratele dinsului, pentru ca nu avea acces la altii, iar acum nu inteleg motivul pentru care a demisionat… Membrii filialei noastre nu au de ce sa fie influentati“, a declarat Gheorghe Ile.


Acesta spune ca fostul membru al PC, Nicolae Timis, era si membru in Consiliul National al acestui partid si ca demisia sa a fost urmata de un lant de demisii, dar numai din organizatia pe care o reprezenta, nici un membru al PC din Hunedoara neimpartasindu-i cauza.


La rindul sau, Nicolae Timis il acuza pe Voiculescu, presedintele conservatorilor, ca politica pe care o face este in functie de interesele pe care acesta le are. „Le spunem una oamenilor, dupa care revine (presedintele PC – n.r.) si trebuie sa spunem altceva, numai pentru ca asa vrea domnul Voiculescu. Eu nu fac politica de acest fel, pentru ca nu e genul meu“, a spus Timis.


Petru Marginean, presedintele PC Hunedoara, a catalogat afirmatiile lui Timis drept „minciuni ale unei persoane frustrate, care nu s-a putut regasi in partidul nostru, deoarece nu a intilnit aici oameni de teapa lui“. „Nu pot spune decit ca ne-a facut un serviciu prin plecarea sa. Chiar mi-am dorit sa scap de el, ca sa nu creeze o imagine negativa intregului partid“, a afirmat Petru Marginean.


Saptamina trecuta, dupa ce Timis si-a anuntat demisia, peste 700 de membri din zona Hateg si-au dat demisia din Partidul Conservator, nemultumiti de noile decizii ale conducerii centrale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS