16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJefuita de vinzatoarele de detergent

Jefuita de vinzatoarele de detergent

O batrina din cartierul Craiovita Noua a fost jefuita de doua femei care vindeau detergenti ieftini. Dupa ce le-a primit in casa pentru a vedea ce marfa au, una dintre asa-zisele vinzatoare a inceput sa-i prezinte superofertele, in timp ce colega ei a cotrobait prin apartament si i-a furat femeii banii si bijuteriile.


Paula S., de 68 de ani, din Craiova, s-a trezit miercuri, in jurul orei 11.00, cu doua femei la usa apartamentului sau, acestea prezentindu-se ca fiind vinzatoare de detergenti. Cele doua au insistat pe linga batrina sa intre in casa, pentru a-si prezenta marfa, precizind ca este promotie si ii vor oferi o cutie de detergent gratis. Crezind ca a dat norocul peste ea, Paula a fost de acord sa le primeasca pe vinzatoare. In timp ce una dintre femei incerca sa o convinga pe batrina sa incheie un contract, cealalta, profitind de neatentia proprietarei, a intrat intr-o camera si a pus mina pe 2,8 milioane de lei si mai multe bijuterii de aur pe care batrina le tinea intr-un sifonier. Paula si-a dat seama ca fusese pacalita abia dupa ce au plecat vinzatoarele si a dat fuga la politie ca sa depuna plingere. Din descrierea batrinei, cele doua femei au virste cuprinse intre 30 si 35 de ani, inaltimea de 1,60-1,65 metri, una dintre ele este mai slaba, iar cealalta mai corpolenta. Politistii craioveni continua investigatiile in vederea identificarii hoatelor, urmind a fi cercetate sub aspectul comiterii infractiunii de furt.


Oamenii legii le recomanda cetatenilor sa tina cont de citeva aspecte, pentru a nu cadea in capcana hotilor: asigurati-va usa cu vizor si un lant de siguranta si nu deschideti necunoscutilor, nu primiti in locuinta persoane necunoscute, indiferent de pretextul sub care acestea se prezinta, verificati legitimatiile si actele de identitate ale persoanelor care vin la domiciliul dumneavoastra pentru diverse servicii, banii si bijuteriile pastrati-le si asigurati-le corespunzator, nu poftiti in casa persoane care va prezinta diverse produse, mai ales atunci cind urmeaza ca unele sa va fie oferite gratis, acesta nefiind decit un motiv pentru a patrunde in apartament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS