11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStrazile sint presarate cu gropi

Strazile sint presarate cu gropi

Cele mai multe strazi din cartierul Bariera Vilcii nu au fost incluse in planul de renovare al Primariei Craiova. Edilii sustin insa ca zona va beneficia in viitor de investitii, bineinteles cind vor exista banii necesari. Din acest motiv, locuitorii sint nevoiti sa suporte zilnic strazile neasfaltate si gropile tot mai multe. Tanti Lenuta se plinge si ea ca nu are strada amenajata ca acelea din centru.


Cum foarte putini dintre cei care si-au ridicat case pe strada Viilor sint bogati, oamenii au incercat sa isi gaseasca diverse indeletniciri. Elena este proprietara unuia dintre magazinele din zona. Aceasta sustine ca pentru nu a da faliment este nevoita sa isi vinda produsele pe caiet: „Banii ii recuperez mai tirziu de la oameni, cind isi iau si ei salariile. Daca ar fi sa dau numai cu bani in mina as ajunge in sapa de lemen“, a spus resemnata. Nu toti vecinii au avut insa norocul Elenei. Din lipsa clientilor, citiva au fost nevoiti sa isi inchida micile afaceri, dind faliment.


Aceeasi situatie si pe strada Rodnei, unde in fiecare zi Violeta Rosca isi deschide micul magazin. Cel mai bine se vind alimentele, ne spune aceasta: „Nu avem vinzare foarte mare. Cit de cit sa ne descurcam si noi cum putem. Avem de toate, inclusiv legume si fructe. Din pacate, tot sistemul pe caiet e cel mai avantajos. Cu banii in mina putini sint cei care mai cumpara. Nu ne e frica sa le dam pentru ca sintem vecini si ne cunoastem de multi ani. In rest, ne merge prost mai ales cind ploua pentru ca ne intra apa in case. Canalizare au promis, dar cu promisiunea am ramas. Ne-am invatat sa stam in alerta de fiecare data cind ploua mai serios“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS