6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGuri de canal fara capace

Guri de canal fara capace

Mai multe guri de canal de pe strada Viilor, ale caror capace lipsesc, au devenit adevarate capcane pentru craioveni. De la inceputul acestui an, locatarii din zona au ramas neputinciosi de fiecare data cind hotii au actionat. Drept urmare, mai multe persoane au ajuns pe patul de spital dupa ce au cazut in gurile descoperite. Printre cei care au fost afectati se numara si posesorii de masini. In timpul ploilor abundente, cind strazile erau acoperite de apa, iar gurile de canal nu puteau fi vazute, autoturismele se impotmoleau in ele.


Anul trecut, Primaria Craiova a „pierdut“ sute de milioane de lei pentru achizitionarea capacelor de canal furate. Pentru a stopa aceste investitii nedorite s-a decis cumpararea unor sisteme speciale antifurt.


Reprezentantii Regiei Autonome de Apa Craiova, care se ocupa cu inventarierea tuturor capacele lipsa, au declarat ca pe strada Viilor a fost constatata lipsa mai multor capace si gratare. Acestia au precizat ca locatarii din zona sint nevoiti sa anunte dispeceratul regiei la numarul 422.113, in cazul in care constata alte furturi. „In prezent, din cauza lipsei de materiale, activitatea de completare a capacelor si gratarelor este sistata. Acestea urmeaza sa fie prevazute cu sistem antifurt“, a precizat Vasile Florescu, reprezentantul RAA Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS