9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDupa un triplu omor, Carmen Paunescu - libera

Dupa un triplu omor, Carmen Paunescu – libera

Dosarul penal in care Carmen Natalia Paunescu, sotia senatorului Adrian Paunescu, este judecata pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, aflat pe rolul Judecatoriei Rimnicu Vilcea, a avut ieri un nou termen de judecata. Reamintim ca, in urma cu un an, Carmen Paunescu a produs la Pielesti-Dolj un grav accident de circulatie, soldat cu moartea sotilor Burlan si a uneia dintre cele doua fiice ale lor. Singura ramasa in viata, Silvia Burlan, de 17 ani, a fost grav ranita.


La termenul de ieri, judecatorii au constatat ca, desi promisese la termenul anterior ca va plati cheltuielile de spitalizare ale Silviei Burlan, in suma de 82 de milioane lei, Carmen Paunescu nu s-a tinut de cuvint. Nevoita sa dea explicatii in acest sens, avocata inculpatei, Alis Draghici, a precizat ca familia Paunescu nu mai are bani, pentru ca a trimis-o pe Silvia Burlan in vacanta cite o saptamina la mare si la munte si i-a montat in apartament o centrala termica: „Pentru achitarea celorlalte cheltuieli nu au mai ramas bani, dar acestea vor fi platite o data cu stabilirea valorii daunelor“.


Procesul a fost aminat din nou, fixindu-se un nou termen pe 14 octombrie, din cauza neclaritatilor cu privire la tutela Silviei Burlan. Imediat dupa terminarea procesului, avocata Alis Draghici a declarat ca vrea sa reprezinte cit mai bine interesele clientei, indiferent de hotarirea care va fi data, si ca nici macar nu se gindeste la o eventuala achitare a inculpatei: „Ce altceva as putea obtine, decit o condamnare. Ramine de vazut daca va fi cu suspendare sau nu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS