15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSinucidere din dragoste

Sinucidere din dragoste

Un gorjean a murit dupa ce Dacia in care se afla a fost spulberata de o locomotiva


Un gorjean, care a suferit un esec sentimental, si-a pus capat zilelor joi seara. Modul in care Constantin Calin Chivoiu, de 22 de ani, din Danesti, s-a sinucis i-a pus pe ginduri pe cei care l-au cunoscut ca fiind un om linistit, care nu a suparat niciodata pe nimeni. El a oprit autoturismul pe calea ferata, fiind spulberat de o locomotiva al carei mecanic a incercat in zadar sa evite impactul. Parintii tinarului nu pot sa inteleaga de ce copilul lor a apelat la aceasta solutie pentru a rezolva problema esecului in dragoste. Joi dimineata, Calin Chivoiu daduse semne de neliniste si a hotarit sa faca ceva pentru a scapa de griji. A plecat de acasa, din Danesti, si dupa ce a ajuns in comuna Scoarta, a studiat cu atentie o trecere de cale ferata peste Drumul Judetean 663. Citiva sateni audiati de politistii din Scoarta, care se aflau la munca pe cimp, au declarat ca soferul a avut mai multe tentative de sinucidere. In jurul orei 16.00, acesta a oprit masina pe calea ferata si a asteptat ca sa treaca un tren. Dupa citeva minute de asteptare, Calin Chivoiu s-a razgindit si a parasit zona. S-a intors la fata locului la ora 21.00 si a parcat in acelasi loc. Finalul vietii sale a fost tragic.


Fara scapare


Mecanicul de locomotiva a observat autoturismul de la o distanta de aproximativ 300 de metri, a avertizat sonor si luminos conducatorul auto, dar acesta nu a schitat nici un gest din care sa reiasa ca ar dori sa elibereze calea ferata pe care circula trenul personal 2026, Tirgu Jiu – Craiova. Impactul nu a mai putut fi evitat, iar tinarul a murit pe loc. In masina a fost gasit un telefon mobil si un card. Din cele povestite de satenii din comuna Danesti, cauza sinuciderii ar fi fost o dragoste neimpartasita, varianta luata in calcul si de politistii care au anchetat cazul. „Toate indiciile si investigatiile efectuate au condus la acest verdict. S-a sinucis din cauza unor probleme sentimentale. Femeia in discutie nu a fost deocamdata gasita“, a afirmat comisarul Cornelia Micu, purtatoarea de cuvint a Inspectoratului Judetean de Politie Gorj. Emilian Rusu, primarul din Danesti, a precizat ca tinarul lucra ca paznic la o unitate economica din apropierea comunei: „Nu ne dam seama ce s-a putut petrece. Este o intimplare care ne-a pus pe ginduri. Avea numai 22 de ani si provenea dintr-o familie linistita.


Tatal sau este pensionar, iar mama femeie de serviciu la scoala. Era un copil foarte linistit si nu a facut probleme nimanui. Nu stiu ce fel de necazuri sa fi avut in dragoste, incit sa il impinga spre asa ceva. Am inteles ca in urma cu doua zile i-ar fi fost retinut permisul de cei de la politia rutiera. Pacat de cele petrecute“, a declarat Emilian Rusu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS