24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDe frica a sarit in gol

De frica a sarit in gol

O fata de 15 ani s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc, de frica sa nu fie violata.


Minora a fost convinsa de doi tineri din Drobeta Turnu Severin sa ii insoteasca intr-un apartament pentru a sta de vorba. Tinerilor li s-a deschis apetitul sexual si au inceput sa ii faca fetei propuneri indecente. Profitind de o clipa de neatentie a celor doi, minora s-a aruncat in gol de la aproape opt metri. Serviciul de ambulanta a fost solicitat de vecinii din bloc.


Viorel Marin, asistentul de pe ambulanta, a declarat: „Fata mi-a spus ca baietii au incercat sa intretina relatii sexuale cu ea impotriva vointei ei, iar unul dintre ei a lovit-o cu coada unei maturi, moment in care, de frica, a sarit de la etaj“.


Fata a ajuns la Sectia de chirurgie a Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin, avind multiple lovituri pe corp si, se pare, si o fractura de bazin.


Tinerii au fost retinuti in scurt timp de politie. Din primele cercetari s-a constatat ca este vorba de un recidivist care a mai fost retinut pentru viol, iar celalalt, care era si proprietarul apartamentului, este soldat la o unitate militara din Galati si se afla in permisie.


Cei doi tineri, daca vor fi gasiti vinovati, risca sa stea dupa gratii 12 ani pentru tentativa de viol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU