7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSi-a omorit fratele pentru o palma de pamint

Si-a omorit fratele pentru o palma de pamint

Un barbat din Ciupercenii Noi – Dolj si-a omorit fratele dupa ce s-au certat timp de cinci ani. Constantin Ghergu, de 75 de ani, din Ciupercenii Noi, si Stefan Ghergu, de 68 de ani, din aceeasi localitate, s-au certat timp de cinci ani pe pamintul pe care-l mostenisera de la parinti. Scandalul a fost alimentat de faptul ca intreaga suprafata era trecuta pe numele lui Stefan, chiar daca amindoi aveau dreptul la teren.


Luni, in jurul orei 10.00, Constantin s-a dus peste fratele sau in curte ca sa isi ceara inca o data pamintul pe care il mostenise. De cum a intrat, a inceput scandalul, cei doi barbati injurindu-se reciproc. La un moment dat, Constantin a vrut sa ia o nuia cu care sa-l altoiasca pe Stefan. In momentul in care s-a intors cu spatele, Stefan l-a fost lovit in cap cu o tesla pe care o avea in mina.


Ambulanta a sosit imediat la locul incidentului, dar, in drum spre Spitalul Calafat, batrinul a decedat. Cadavrul barbatului a fost dus la morga Spitalului Calafat, in vederea efectuarii necropsiei. Stefan Ghergu a fost retinut si este cercetat de procurori pentru savirsirea infractiunii de omor calificat si urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventiva. Daca va fi gasit vinovat, batrinul risca sa primeasca intre 15 si 25 de ani de inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS