21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateReconstructia Polivalentei ar putea astepta pina in 2006

Reconstructia Polivalentei ar putea astepta pina in 2006

Lucrarile la reconstructia Salii Polivalente din Craiova nu vor demara pina la sfirsitul acestui an, dupa cum reiese din cele declarate ieri de prefectul de Dolj, Nicolae Giugea.


Prin interventia prefectului, Compania Nationala de Investitii (CNI), cea care are in custodie si care finanteaza investitia, a alocat deja de la buget 25 de miliarde de lei, din cele 176 cite sint necesare pentru finalizarea lucrarilor.


Reprezentantii administratiei locale au declarat recent ca incearca sa gaseasca o solutie pentru demararea urgenta a lucrarilor, insa legea nu le permite, la asemenea fonduri, sa angajeze cheltuieli fara organizarea unei licitatii publice. Pe de alta parte, procedura birocratica taraganeaza foarte mult lucrurile. „SC COREMI SA, firma care era antreprenor general al lucrarilor, este in faliment. CNI trebuie sa reia procedurile de licitatie. Zilele acestea voi merge la Bucuresti pentru a discuta din nou cu ministrul Gheorghe Dobre pe aceasta tema, pentru ca nu vreau sa trecem in 2006 fara sa fi demarat lucrarile“, a declarat ieri prefectul Nicolae Giugea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS