5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate700 de milioane de lei pentru Zilele Municipiului Petrosani

700 de milioane de lei pentru Zilele Municipiului Petrosani

Locuitorii municipiului Petrosani sarbatoresc in aceasta saptamina zilele orasului printr-o serie de manifestari la care autoritatile au invitat oaspeti din tara si din strainatate. Pentru eveniment, edilii au alocat 700 de milioane de lei si au invitat formatii de muzica si dansuri populare din tara si strainatate, formatii de rock si de muzica usoara. Cu acest prilej vor avea loc mai multe vernisaje.


„Prima zi se deschide cu o sedinta festiva in sala de marmura a primariei, unde sint invitati sa participe toti cei ce vor sa fie alaturi de noi la sarbatoarea orasului, apoi vom avea mai multe vernisaje si o proiectie cu imagini vechi din Petrosani, precum si un program sustinut de elevii Scolii Sportive. Urmeaza ziua in care vom omagia folclorul autohton, ocazie cu care am invitat formatii de profil din tara, dar si din Ungaria si Slovenia. Manifestarile vor avea loc in Parcul Central, acolo unde va cinta si fanfara, iar in ultima zi, la Petrosani vor veni Cargo, Trident, Romanita si altii. Totul se va finaliza cu un foc de artificii“, a precizat Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani.


Formatiile de dansuri populare din strainatate sint reprezentate de Ungaria, Slovenia, care vin la Petrosani cu 34 de dansatori profesionisti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS