11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFilme pentru adulti - confiscate de politie

Filme pentru adulti – confiscate de politie

Politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Mehedinti impreuna cu mai multe efective de jandarmi au facut simbata o razie in tirgul comercial din Drobeta Turnu Severin.


Actiunea politistilor a scos la iveala mai multe nereguli si infractiuni comise de comercianti.


„Razia a avut ca scop identificarea persoanelor care comercializeaza bunuri furate, fara acte de provenienta, dar si filme pentru adulti. Politia a confiscat peste 2.000 de DVD-uri cu filme porno si a retinut mai multe persoane care s-au ales cu amenda penala, iar dosarele lor vor fi inaintate judecatoriei din Drobeta Turnu Severin“, a declarat comisarul sef al IJP Mehedinti, Gheorghe Podeanu.


Filmul „Fata de la Motru“ in care este implicata o minora de doar 12 ani era pe aproape toate mesele celor care vindeau in tirgul din Severin.„Asta se cauta. Am vindut foarte bine filmul acesta, cu toate ca mie nu prea mi-a placut. Nu este filmat bine, dar fata stie ce face, numai astazi am vindut sapte filme cu fata asta“, a declarat un vinzator prins de politisti.


Comercializarea fara acte si fara drepturi de autor a filmelor pentru adulti se pedepseste cu inchisoare de la sase luni la patru ani, iar amenzile pot ajunge pina la 150 de milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS