11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJurnalist saltat de mascati

Jurnalist saltat de mascati

Un bucurestean a fost retinut de un detasament al Politiei de Interventie Rapida din cadrul IJP Dolj in timp ce incerca sa filmeze in Parcul „Romanescu“. Conform declaratiile politistilor se pare ca jurnalistul bucurestean a filmat ieri-dimineta o sedinta de pregatire a unui echipaj al mascatilor, organizata linga hipodromul din Parcul „Romanescu“.


Din imaginile surprinse de camera se pare ca aceste antrenamente au fost, de fapt, transformate in miute si tenis de picior. Mascatii, dupa ce au terminat antrenamentul, s-au echipat si l-au legitimat pe cameramanul care intrase cu masina in parc. De asemenea, acestia au cerut prin statie si verificarea autoturismului cu care venise la Craiova jurnalistul. Raspunsul primit a fost ca masina ar fi furata. Imediat, ziaristul a fost ridicat si dus la Sediul Zonal de Combatere a Crimei Organizate Dolj unde s-au inceput cercetarile in legatura cu provenienta masinii.


Politistii au stabilit ca era vorba de o masina care fusese intr-adevar furata, dar mai apoi aceasta a fost confiscata de un alt Centru de Combaterea Crimei Organizate din Bucuresti care i-o lasase in custodie, cu acte in regula, jurnalistului bucurestean. Dupa ce s-au lamurit ambele parti, si politistii si jurnalistul, ca totul a fost doar o intimplare nefericita, se pare ca acesta din urma a spus: „Minuni ca aceasta numai aici se pot intimpla. Tocmai de-asta iubesc Craiova!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU