20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateScandal cu urmari grave

Scandal cu urmari grave

O femeie a fost ranita grav de un sofer care a vrut sa intre cu masina intr-un grup de oameni. Mirabela Solomon, de 20 ani, din Cetate, era luni noaptea, in jurul orei 11.30, pe trotuar, linga discoteca din comuna. La iesirea din discoteca, tinara a fost martora la un scandal, impreuna cu cumnata ei, Valentina Dumbraveanu. Dorind sa-l altoiasca pe un individ cu care se certa, George Constantin Teculescu, de 26 ani, din localitate, le-a lovit cu un par pe Mirabela in stomac si pe cumnata acesteia in mina stinga.


„Noi am plecat spre casa. In fata noastra se afla grupul de baieti cu care se certase barbatul care ne si lovise. L-am vazut pe acesta urcindu-se intr-un Aro, dupa care a intors si a intrat intentionat in noi, ca sa se razbune pe cei cu care se batuse mai devreme. Cred ca erau vreo 15 oameni pe trotuar in acel moment, iar pe mine m-a lovit cel mai rau“.


Politistii au constatat ca George Teculescu nu avea permis de conducere si se afla in stare de ebrietate. Mirabela a fost transportata de urgenta la spitalul din Calafat, unde i s-au acordat primele ingrijiri medicale, dupa care a fost dusa la Spitalul de Urgenta Craiova. Femeia a fost lovita la cap, spate si picioare, iar ieri trebuia sa fie operata la mina stinga care este fracturata in mai multe locuri. In functie de zilele de spitalizare, urmeaza sa fie stabilita si infractiunea de care se face vinovat George Teculescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS