Acasă Actualitate Cadavrul gasit la Obirsia-Closani ar putea fi al postaritei disparute

Cadavrul gasit la Obirsia-Closani ar putea fi al postaritei disparute

Marius Daniel Petrisor, sotul Ioanei Petrisor, angajata Oficiului de Posta din Tirgu Jiu, care a disparut cu o geanta cu bani pe 16 iunie, a afirmat ca trupul descoperit la Obirsia-Closani apartine nevestei sale.


Citiva sateni din localitatea mehedinteana au gasit in urma cu trei zile cadavrul unei femei si au anuntat politia. Ulterior, Inspectoratul Judetean de Politie Gorj a solicitat prelevarea de probe, in vederea efectuarii testului ADN, in cadrul laboratorului Institutului de Criminalistica Bucuresti. Cind a fost semnalata disparitia postaritei Ioana Petrisor, aceasta avea asupra sa o geanta cu pensii in valoare totala de 209.000.000 de lei. Marius Petrisor era plecat la munca in Spania. Aici a aflat ca sotia sa e de negasit. Barbatul s-a intors in tara si a inceput cautarile. Eforturile sotului au fost zadarnice, pina cind a mers sa vada cadavrul gasit in Mehedinti.


Marius Petrisor le-a spus politistilor ca trupul este al sotiei sale. Comisarul Cornelia Micu a precizat ca testul ADN va stabli cu precizie daca este vorba de postarita Ioana Petrisor.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version