11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePaznicul la oi a fost mincat de ciini

Paznicul la oi a fost mincat de ciini

Un cioban din Bailesti a fost, se pare, victima atacului unor animale. Elena Padureanu, de 64 ani, din Bailesti, a alertat joi politia din localitate pentru ca nu l-a mai vazut la stina pe Aurel Nelu Ivanovici, de 46 ani, din acelasi oras, pe care-l angajase ca cioban.


Tot in cursul zilei de joi, un localnic a gasit, in padurea Turtan de linga Bailesti, zona in care era asezata si stina ciobanului disparut, un craniu care parea a fi de om.


In urma cercetarilor efectuate de catre politisti, in zona in care a fost gasit craniul au mai fost descoperite si alte fragmente osoase umane si obiecte de imbracaminte. Acestea prezentau urme ale coltilor animalelor salbatice. Obiectele de imbracaminte gasite la fata locului au fost aratate localnicilor care l-au vazut ultima oara pe cioban, fiind recunoscute de acestia ca apartinind lui Aurel Nelu Ivanovici. Oamenii cred ca barbatul ar fi fost atacat de o haita de ciini vagabonzi. Urmeaza ca organele in drept sa stabileasca conditiile in care a murit ciobanul si daca acesta a fost devorat de animale inainte sau dupa moarte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS