24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 700 de milioane de lei pentru Zilele Municipiului Petrosani

Peste 700 de milioane de lei pentru Zilele Municipiului Petrosani

Desi autoritatile locale se pling ca nu au bani la buget pentru introducerea gazului metan, curatenie sau asfaltarea strazilor, cind vine vorba de petrecere, consilierii din Petrosani dau dovada de generozitate.


Pentru sarbatorirea Zilelor Municipiului Petrosani, manifestari ce se vor derula in perioada 1-3 septembrie, consilierii au alocat 740 de milioane de lei. Potrivit devizului estimativ, cea mai mare parte a sumei este destinata organizarii unui concert de muzica usoara – 260 de milioane de lei si unui spectacol de muzica populara – 210 milioane de lei.


„Sintem obisnuiti cu Zilele Municipiului Petrosani, iar in acest an vom sarbatori a cincea editie. Prin actiunile cultural-educative, sportive sau muzicale care se vor desfasura in perioada 1-3 septembrie, incercam sa aducem un moment de relaxare si buna dispozitie locuitorilor nostri“, a declarat Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani.


Pe linga spectacolele de muzica usoara si populara, cu prilejul Zilelor Municipiului Petrosani mai sint programate spectacole de teatru pentru copii, precum si concursuri sportive de cros, sah, tenis de masa, karate si carting.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS