16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFestivalul Berii - la Slatina

Festivalul Berii – la Slatina

In Slatina se va desfasura, in acest week-end, cea de-a doua editie a Festivalului Berii. Aceasta va debuta vineri, 5 august, si se va incheia duminica.


Locuitorii municipiului, dar nu numai, sint asteptati sa se distreze in aceeasi locatie ca si anul trecut, respectiv pe str. Independentei si pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor. Autoritatile au decis sa interzica pe durata festivalului comercializarea bauturilor alcoolice, cu exceptia berii. Au fost invitati sa cinte solisti consacrati de muzica populara, dar si trupe si interpreti de muzica pop-rock. Astfel, pe parcursul celor trei zile de sarbatoare, vor concerta: Marfar, Fuego, Blondy, Hi-Q, Ansamblul „Liviu Vasilica“ si Mioara Velicu. Editia din acest an va marca si o premiera, in sensul ca primarul municipiului, impreuna cu alti reprezentanti ai autoritatilor locale, va organiza in prima zi a festivalului, cu incepere de la ora 18.00, o dezbatere publica a raportului de activitate pentru primul an de mandat.


Slatinenii vor avea prilejul sa fie informati chiar de primarul Darius Vilcov in legatura cu indeplinirea obiectivelor propuse si atinse in primul sau an de mandat. Autoritatile se asteapta ca la festival sa participe peste 5.000 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS