20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRezultate bune ale Scolii din Leu

Rezultate bune ale Scolii din Leu

Comuna doljeana Leu are doua scoli, dintre care una in satul Zanoaga, la care invata 615 elevi. „Sintem mindri de elevii nostri. Promovabilitatea la capacitate a fost de 78 la suta, comuna Leu avind cele mai bune rezultate din zona“, a afirmat Florin Calinescu, directorul scolii.


La inceputul anului scolar 2004/2005 a fost infiintata o clasa de arte si meserii. „Si in toamna anului acesta se va forma o clasa a noua. Sintem bucurosi ca putem scolariza pina la clasa a X-a“, a completat directorul. Elevii de la Leu nu au rezultate bune doar la invatatura. Ei s-au remarcat si pe alte planuri. Echipa de handbal feminin este campioana judeteana, cistigind intr-o competitie interscolara organizata pe 1 martie la Leu „Cupa Olimpia“. De asemenea, echipa de fotbal a scolii se poate mindri cu participarea la Campionatul Judetean.


Pe plan cultural, grupul de colindatori condus de profesorul de religie Florin Calinescu a obtinut premiul al treilea la Festivalul Concurs „Glas de Inger“, editia a IV-a, din 17 decembrie 2003, desfasurat la Casa Stiintei din Craiova, iar in 2004 a obtinut tot un loc trei.


„Scoala noastra este dotata cu calculatoare, dispune de o biblioteca scolara care numara 11 mii de volume. Vom organiza o licitatie pentru achizitionarea unui cazan necesar pentru centrala scolii din Leu. Am cumparat lemne pentru scoala din Zanoaga, am facut igienizari. Sintem pregatiti pentru inceperea unui nou an scolar. Speram sa avem rezultate la fel de bune“, a spus in incheiere directorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS