21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGabriela va putea vedea

Gabriela va putea vedea

In urma articolului „Gabriela are nevoie de lumina ochilor“, aparut vineri, 29 iulie 2005, in Gazeta de Sud, o persoana cu suflet mare, care doreste sa ramina anonima, s-a hotarit sa doneze familiei Giubega din comuna Breasta, satul Cretesti, cinci mii de euro. Aceasta suma este necesara pentru acoperirea costului operatiei care poate fi facuta doar in Belgia si care ii va reda vederea Gabrielei.


Este greu de descris bucuria mamei la aflarea vestii ca fetitei sale i s-a oferit sansa de a duce o viata normala. Pina acum, femeia plingea intruna pentru ca nu intrezarea nici o speranta de vindecare a Gabrielei. Acum, mama fetei plinge de bucurie. Emotia i-a cuprins pe toti membrii familiei.


„Aproape ca nu-mi vine sa cred. M-am gindit atit de mult la o solutie si, cum nu gaseam nici una, imi era teama sa mai si sper. Acum vreau din tot sufletul ca operatia sa mearga bine. Dar, daca am trecut peste acest hop, nu cred ca vor mai aparea probleme. Abia astept sa o vad sanatoasa. Va putea si ea sa ne vada si sigur nu va mai fi asa de agitata. Va multumesc din suflet!“, a spus mama Gabrielei.


Urmeaza ca, in urma unor demersuri, banii sa fie depusi in contul spitalului din Belgia, iar cind totul va fi pregatit, Gabriela impreuna cu mama sa vor merge acolo pentru efectuarea operatiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS