14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn Tico a fost spulberat de un Aro la Calarasi

Un Tico a fost spulberat de un Aro la Calarasi

Trei sateni din comuna doljeana Calarasi, care se intorceau ieri de la pescuit, au ajuns la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost izbit violent de un Aro, pe drumul national DN 54A care leaga localitatile Calarasi si Dabuleni.


Cristi Biche, Sorin Dovleac si Relu Hirnu se aflau in autoturismul Tico, cu numarul de inmatriculare DJ-05-KYE, condus de Biche, in drum spre Calarasi. In timp ce efectua un viraj la stinga, pe un drum lateral, autoturismul Tico a fost izbit violent de un Aro cu remorca (cu numarul de inmatriculare DJ-02-CNJ), condus de Stelian Voicu, de 32 de ani, din Calarasi, care venea din spate si a incercat sa-l depaseasca.


Autoturismul Tico a fost lovit pe partea stinga, impactul fiind atit de violent incit masina a fost avariata in proportie de 90%. Ca prin minune insa, ocupantii masinii au scapat cu viata si, la prima vedere, nu parea sa fi suferit decit leziuni minore. Ei au fost internati in Spitalul de Urgenta Craiova, unde urmeaza sa fie investigati pentru descoperirea eventualelor fracturi. Soferul autoturismului de teren a scapat fara leziuni.


Din primele cercetari efectuate de politistii din Calarasi, se pare ca vina pentru producerea accidentului apartine ambilor soferi, care nu s-au asigurat la schimbarea directiei de mers.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS