5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIn Dolj, bacalaureatul s-a incheiat fara nici un incident

In Dolj, bacalaureatul s-a incheiat fara nici un incident

La examenul de bacalaureat din aceasta sesiune, candidatii au sustinut joi, 7 iulie, proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii. Proba a fost scrisa sau practica, in functie de specializarea pentru care a optat fiecare candidat. Inspectorul general al ISJ Dolj, Diana Busoi, presedintele comisiei judetene de bacalaureat, spune ca au fost 5.409 candidati inscrisi pentru 47 de discipline si s-au inregistrat 11 absenti. Cei mai multi, 2.583, au sustinut proba scrisa la discipline tehnice. Din invatamintul vocational, 247 de candidati au dat probe practice, dintre care 154 au sustinut probe sportive, iar 93 au sustinut probe la arte vizuale, instrumente muzicale si canto. Nu s-a inregistrat nici un incident.


Ieri, bacalaureatul din aceasta sesiune s-a incheiat cu ultima proba scrisa sau practica, la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare. Din 1.173 de candidati inscrisi la proba scrisa, au absentat numai cinci, iar la educatie fizica si sport au sustinut probe practice 4.143 de candidati. Diana Busoi a declarat ca nu s-a inregistrat nici un incident.


Pe 11 iulie, pina la ora 16.00, se vor afisa rezultatele, iar intre orele 16.00-20.00 – in aceeasi zi – se vor depune contestatiile. Pe 12 si 13 iulie se vor solutiona contestatiile, lucrarile scrise fiind trimise pentru reevaluare in alt judet. Rezultatele finale vor fi afisate pe 14 iulie la fiecare centru de examen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS